Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Güzellik kraliçesinin asıl mesleği şaşırttı
        1

        İngiltere'nin Londra şehrinde düzenlenen Miss World 2019'da kazanan belirlendi. 'Dünyanın en güzel kadını' Jamaika'nın adayı Toni-Ann Singh oldu. Yarışmada ikinciliğe Fransa, üçüncülüğe ise Hindistan layık görüldü.

        2

        Yarışmada Türkiye'yi temsil eden ancak dereceye giremeyen Miss Turkey 2019 birincisi Simay Rasimoğlu, "Böylesine güzel bir ülkeyi prestijli bir platformda temsil etmek benim için bir onurdu. Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Çok değiştim, geliştim. Serüvenim şimdi başlıyor" ifadelerini kullandı.

        3

        Hint asıllı İngiliz Bhasha Mukherjee ise Miss England yarışmasından birinci ayrılarak Miss World 2019'da ülkesini temsil etti.

        4

        Bhasha Mukherjee, Londra'da düzenlenen yarışmada dereceye giremese de pek çok insanın sevgisini kazandı.

        5

        İngiltere'nin Derby kentinde yaşayan Bhasha Mukherjee'nin modellik yaparak geçimini sağladığı düşünülse de gerçek çok başka çıktı.

        6

        Sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan sonra doktor olduğu anlaşılan kraliçenin mesleği takdir topladı.

        7

        2 Ağustos'ta güzenlenen Miss England yarışmasında birinci seçilen Mukherjee, yarışmadan kısa süre sonra doktorluk yapmaya başladı.

        8

        Hem günlük hayatıyla, hem de modellik işleriyle alakalı poz veren kraliçe doktor formasıyla da fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor.

        9

        Beş dil konuşan güzellik kraliçesinin IQ'sunun 146 olduğu biliniyor.

        10

        Sosyal medyada kendisi gibi anksiyete bozukluğu ile mücadele eden kişilere destek veren Bhasha Mukherjee, Miss World kampında bir yarışmacının çatlamış bileğine doğru teşhis koymasıyla da gündem oldu.

        11

        Lüksemburg güzelinin göründüğü diğer doktorlar, genç kadına sadece bileğinin burkulduğunu söyledi. Öte yandan Bhasha, rakibine doğru teşhis koyarak yarışma arkadaşlarının sevgisini kazandı.

        12