Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Instagram için yeni güncelleme yolda: Birçok özellik eklenecek! - Teknoloji Haberleri

        Fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, son dönemlerde aldığı güncellemelerle birçok yeni özelliği bünyesine kattı ve kullanıcılarına sundu. Birçok özellikle zengin bir uygulama haline gelen Instagram'a bir güncelleme daha geliyor. İşte Instagram'a gelecek yeni güncellemenin detayları.

        INSTAGRAM'A YILBAŞI TEMALI GÜNCELLEME

        Facebook tarafından satın alınmasının ardından birçok özelliği devreye sokan ve her geçen gün kullanıcı sayısını katlayan Instagram, günümüzde dünyanın en çok kullanılan fotoğraf ve video paylaşım platformu konumunda.

        Aldığı güncellemelerle birçok kullanıcısı tarafından olumlu geri dönüşler alan Instagram, yeni bir güncelleme için kolları sıvadı. Gelecek olan yeni güncelleme yılbaşı temalı olacak ve beraberinde yeni özellikler getirecek.

        Yılbaşı temalı güncelleme ile Instagram'a birçok yeni filtre, efekt ve animasyoneklenecek. V26 kod adına sahip olan yılbaşı güncellemesiyleüç yeni festival filtresi, buzlu cam efekti, tatil makyajı ve dijital konfeti animasyonu kullanıcılara sunulacak.

        Öte yandan çıkartmalar sekmesine depenguenler, kar taneleri, buz patenleri, kış kıyafetleri ve daha birçok yılbaşı ve Noel temalı çıkartma da eklenecek. Yine gelecek güncellemeyle Superzoom efekti için de yeni ses efektleri de seçilebilecek.

        Instagram'ın yılbaşı temalı güncellemesi bunlarla sınırlı değil. Kullanıcılara hikayelerde yer alan emojiler ve çıkartmalar için metin tabanlı bir arama özelliği de aktifleştirilecek. Bu özellik başlangıçta sadece İngilizce dilini destekleyecek ve kullanıcılara sunularak test edilecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ