John Travolta malikanesini 4 milyon dolara satıyor
Geçtiğimiz yıl temmuz ayında 29 yıllık eşi Kelly Preston'ı kaybeden ünlü aktör John Travolta, ABD'deki malikanesini 4 milyon dolara satışa çıkardı
"GÜZEL KARIMI KAYBETTİM"
Ünlü oyuncu, eşini kaybettikten sonra şu açıklamayı yapmıştı:
Kalbi kırık bir şekilde sizi güzel karım Kelly'nin kanserle iki yıldır sürdürdüğü savaşı kaybettiği konusunda bilgilendirmek isterim. Birçok kişinin sevgisi ve desteğiyle cesur bir şekilde savaştı.
"BİR SÜRE ÇOCUKLARIMA VAKİT AYIRACAĞIM"
Ben ve ailem Md Anderson Kanser Merkezi'ndeki doktorlarına ve hemşirelere onun yanında olan çok sayıdaki arkadaşına ve sevdiklerini sonsuza kadar minnettar kalacağız. Kelly'nin sevgisi ve hayatı hep hatırlanacak. Annelerini kaybeden çocuklarıma vakit ayırmak için bir süre sosyal medyadan uzak kalacağım.
Çift, The Experts filminin çekimlerinde tanışmış ve bir süre sonra da Paris'te nikah masasına oturmuştu.
11 YIL ÖNCE EVLAT ACISI YAŞAMIŞ
John Travolta ve Kelly Preston'un iki çocuğu bulunuyor.
Ayrıca Travolta ve Preston'ın, Jett isimli diğer çocuğu ise 16 yaşında Bahamalar'da hayatını kaybetmişti.