Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kaan Yıldırım ile Tuğçe Açıkgöz aşk mı yaşıyor: 'Hadise' detayı!
        1

        2020'nin sürpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım'ın nikah masasına oturması beklenirken ikili, geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini sonlandırmıştı.

        2

        Ayrılık sonrası Hadise, Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açarken, Kaan Yıldırım'ın da son olarak 'Börü 2039' dizisinde rol alan Tuğçe Açıkgöz ile yakınlaştığı ileri sürüldü. Bilal Özcan'ın iddiasına göre; Açıkgöz'ün yakın çevresi ise bu söylentileri doğruladı. İkilinin, dostluklarının da eskiye dayalı olduğu öğrenildi.

        3

        "HADİSE" DETAYI

        Tuğçe Açıkgöz'ün soyadının ünlü şarkıcı ile aynı olması da sosyal medyada gündem oldu. Soyadı benzerliğini gören kullanıcılar, "Kaan, 'Açıkgöz' seviyor." şeklinde yorumlar yaptı.

        4

        TUĞÇE AÇIKGÖZ HAKKINDA

        10 Şubat 1993 tarihinde Eskişehir’de doğan Tuğçe Açıkgöz, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

        İstanbul Büyük Şehir Tiyatroları Çocuk bölümü olmak üzere çok sayıda tiyatro oyununda yer alan Açıkgöz, daha sonra dizi ve film projelerinde yer aldı.

        2005 yılında bir televizyon filmi olan “Alaturka”da yer alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Tuğçe Açıkgöz, ardından “Babam Geri Döndü”de de rol aldı.

        2007'de “Vatan Sağolsun”da boy gösteren oyuncu, 2015 yılında ise “Yaz’ın Öyküsü” adlı dizide "Ekim" karakterini canlandırdı. Açıkgöz, son olarak "Börü 2039'da"de rol alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ