Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI RESİMLİ 2023: Eşe, arkadaşa, anneye, sevgiliye ve iş arkadaşına; en güzel, anlamlı, kısa, uzun, duygusal, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajı ve sözleri
        1

        En güzel, anlamlı, duygusal, resimli 8 Mart Kadınlar Günü kutlama mesajları ve sözleri bu özel günde araştırılmaya başladı. Her yıl 8 Mart'ta kutlanan 'Dünya Emekçi Kadınlar Günü' 1857 yılında New York'ta 40 bin dokuma işçisinin daha iyi çalışma şartları talep etmesi nedeniyle greve başlamasına dayanır ve bu tarihi hikaye, günümüze kadar gelmiştir. Bu özel günü kutlamak isteyenler resimli 8 Mart Kadınlar Günü mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşacak. İşte, WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter'da paylaşılacak En güzel, anlamlı, duygusal, resimli 8 Mart Kadınlar Günü mesajları...

        2

        EN GÜZEL KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

        Tarihsel gelişimimizde ve bağımsızlık mücadelemizde önemli bir rol üstlenen, tarihte iz bırakan kadın emekçilerimiz ve kadın kahramanlarımız başta olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.

        3

        Farklılıklarımız olsa da isteğimiz aynı; ötekileştirilmeyen, ikinci sınıf olarak nitelendirilmediğimiz, öldürülmediğimiz, psikolojik ve fiziksel şiddete uğramadığımız, hak ettiğimiz değeri gördüğümüz, adil ve eşit bir dünyada yaşamak!! 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun...

        4

        Kadınlara karşı her türlü şiddetin son bulduğu, insana yaraşır bir şekilde hakkın, adaletin, her alanda eşitliğin sağlandığı umut dolu yarınlara! Şarkımız hiç bitmesin! Kadınlar Günü kutlu olsun...

        5

        Hayata ve şiddete karşı mücadele veren tüm savaşçı kadınların günü kutlu olsun!

        6

        Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

        7

        Her zaman sabır, şefkat ve sıcaklığıyla dünyaya anlam katan en değerli varlıksın, Kadınsın! Günün kutlu olsun.

        8

        Dünyaya sizin gözlerinizden bakabilseydik, dünya daha güzel bir yer olurdu. Tüm kadınlarımızın, kadınlar günü kutlu olsun!

        9

        Kim olduğuna ve kim olacağına bir başkasının değil, kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara… 'Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun!

        10

        ANNEYE KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

        Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim.

        11

        Kadınlara karşı her türlü şiddetin son bulduğu, insana yaraşır bir şekilde hakkın, adaletin, her alanda eşitliğin sağlandığı umut dolu yarınlara! Şarkımız hiç bitmesin! Kadınlar Günü kutlu olsun...

        12

        8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Dünya kadınlarının bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

        13

        Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

        14

        EŞE KADINLAR GÜNÜ MESAJI

        Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim...

        15

        Korkusuzca, özgürce ve güvenle adım atabildiğiniz bir dünya olması dileğiyle… Kadınlar Günü kutlu olsun.

        16

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, saygıdeğer Türk ve dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

        17

        Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki varsın birtanem. Kadınlar günün kutlu olsun.

        18

        “Dünyada her şey kadının eseridir.” – Mustafa Kemal Atatürk

        19

        'Dünya'da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez.' Mustafa Kemal Atatürk

        20

        Yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde içten bir arkadaş bazen de değerli bir eş… Onlar bizim baş tacımız. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun.

        21

        ARKADAŞA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

        Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

        Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Kadınlar günün kutlu olsun.

        Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

        22

        SEVGİLİYE KADINLAR GÜNÜ MESAJI

        Sen hayatımın kutup yıldızı oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

        23

        Hiçbir duygu, hiçbir anı bir kadın olmadan tamamlanamaz. Hayatı yaşanabilir kılan, dünyanın en güzel insanları kadınların günü kutlu olsun.

        24

        Kadınlar, umudun, yaşamın ve özgürlüğün özüdür. Bu 'Dünya Kadınlar Günü'nde umarım ki dünya daha eşit ve adil bir yer haline gelir.

        25

        Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ