Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk sözler: Çok güzel bir duygu! Baba oluyor - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, 5 yıl önce Fransa'da nikah masasına oturmuştu. Sade bir törenle Paris'te hayatlarını birleştiren çift, bebek heyecanı yaşıyor.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Ünlü oyuncu, önceki akşam Taksim'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Tatlıtuğ, muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        3

        KIVANÇ'TAN İLK SÖZLER: ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

        İlk baba olacağını duyduğu andaki duygularını dile getiren Tatlıtuğ, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Süreci biz de gözlemliyoruz, gözlemleyerek öğreniyoruz." şeklinde konuştu.

        4

        "HENÜZ İSİM DÜŞÜNMEDİK"

        Bebeklerine isim düşünmediklerini de ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ, "Biz isim düşünmedik henüz, cinsiyet konusunda da... Sağlıklısı hangisi olacaksa, o olsun." dedi.

        5

        HAZİRAN AYINDA YALANLAMIŞTI

        Başak Dizer'in geçtiğimiz haziran ayında hamile olduğu iddia edilmişti. Dizer, bir arkadaşının kendisini tebrik ettiği Instagram paylaşımına cevap vererek, hamilelik iddiasını yalanlamıştı. Arkadaşına özel mesaj gönderen Başak Dizer Tatlıtuğ, "Hamile değilim. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber." demişti.

        6

        ERKEK BEBEK GELİYOR!

        Ayrıca 3 aylık hamile olan 44 yaşındaki Dizer'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Ünlü çiftin erkek bebek beklediği konuşuluyor.

        7

        "KIVANÇ’A ÇOK GÜLÜYORUM"

        Öte yandan aşklarını her zaman gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Başak Dizer, daha önce verdiği röportajda şunları söylemişti:

        Kıvanç'a çok gülüyorum. Evde devamlı taklit, mizah yapar. Kafasında hemen yazar ve oynar. Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabii, evlilikle bu çember genişledi.

        8

        "EVLİLİĞİN YAPI TAŞI ANLAYIŞ"

        Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız, dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış.

        9

        "SEVGİ VE SAYGI BİTERSE BÜYÜ BOZULUR"

        Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor. Aşk ilişkileri genelde sevgi ve saygı ile başlıyor ama bu hep devam etmek zorunda yoksa büyü bozuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ