Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Koray Avcıyı, Harbiye'de sahneye çıktı, sevgilisi Ebru Keskin en önde izledi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Koray Avcı, 'Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri' kapsamında geçtiğimiz akşam sevenleriyle bir araya geldi.

        Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 31 yaşındaki şarkıcı, "Çok iyi hazırlandık, güzel misafirlerimiz de var... Geceden beri uyuyamıyorum, her seferinde aynı duygu... Buraya girince heyecan basıyor. Bu dönemde çalıştık ama insanlarla bir araya gelmek farklı heyecan." dedi.

        2

        Eylül ayında ayrıca Amerika'da konser vereceğini söyleyen Avcı, "Tarkan gibi sahneye asansörle mi çıkacaksınız?" sorusu üzerine, "Tarkan gibi ben kanatlanıp inmeyi düşünüyorum, yukarıdan aşağıya ineceğim. Benden hiç kanat olur mu? Nereye takacağız da o kanadı indireceğiz?" esprili yanıt verdi.

        3

        "BENİM YILDIZLARIM BENİ İZLEYEN İNSANLAR"

        Koray Avcı, ünlü isimlerin, "mega" ya da "süperstar" gibi ünvanları kullandığını ve bu duruma nasıl baktığı sorusuna, "Benim yıldızlarım beni izleyenler..." sözleriyle cevapladı.

        Ünlü şarkıcı daha sonra şu ifadeleri kullandı:

        Gökyüzüne baktığın zaman hangi yıldızın ne kadar büyük olduğunu ışığından anlamazsın, yaklaşman lazım. O yüzden beni bir yıldıza koymayın ben gezegeni elime almaya, onlarla olmaya çalışıyorum. Bir yıldızla kalsaydık çok bir şey olmazdık, benim yıldızlarım beni izleyen insanlar. Onların hepsini bir araya getirince bir şey oluyor, siz bana 'gökyüzü' deyin, yıldız bana göre olmaz.

        4

        Konsere 'Sarhoş Gibiyim' şarkısıyla başlayan Koray Avcı, üç saat sahnede kaldı.

        5

        EN ÖNDE İZLEDİ

        Koray Avcı'yı dinlemeye gelenler arasında şarkıcı sevgilisi Ebru Keskin de vardı. Kesin, Avcı'yı en ön sırada izledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ