Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mabel Matiz: Çekmeyin, utandım! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Şarkıcı Mabel Matiz (36), önceki akşam kız arkadaşı ile birlikte Cihangir'de yürüyüş yaparken görüntülendi.

        "ÇEKMEYİN, UTANDIM"

        Flaşlar patlayınca şaşkınlığını gizleyemeyen Matiz, "Arkadaşlar çekmeseydiniz iyi olurdu. Utandım şimdi." ifadelerini kullandı.

        2

        "ALBÜM ÇIKIYOR"

        Ardından muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, hayranlarına müjdeyi de duyurdu. Mabel Matiz, "Konserler bitti, şimdi bol şarkılı albüm çıkıyor. Yakında sevenlerimle buluşacak." diyerek, evinin yolunu tuttu.

        3

        "YIL 2005, EDİRNEKAPI ÖĞRENCİ YURDU..."

        Öte yandan Matiz, geçtiğimiz ay 2005 yılında öğrenciyken konakladığı 'Edirnekapı Öğrenci Yurdu'nda çekilen fotoğrafını 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamıştı.

        Eski günleri yad eden Matiz, gönderisine, "Fotoğrafta, kendi şarkılarını henüz yazmaya başlamış bir Mabel, yurt bahçesinde kankalarına çalıp, söylüyor..." notunu düşmüştü.

        İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Fakültesi'nden mezun olan ünlü şarkıcı, ayrıca paylaşımına Duman grubuna ait "Kırmış Kalbini" şarkısının şu sözlerini eklemişti:

        Yolun ardına bakmadık
        Yorulmadık
        Bak hâlâ burdayız
        Belki delirdik, de belirdik
        Bak hâlâ burdayız
        Biz neler içtik, neler yedik
        Bak hâlâ burdayız
        Sen hiç üzülme, hiç ağlama
        Bak hâlâ burdayız...

        4

        "OKULA HİÇ UĞRAMAMIŞTIK"

        Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz sene de okul yıllarını anmıştı. Sosyal medya hesabından üniversite dönemine ait fotoğraflarını paylaşan Matiz, takipçilerini şaşırtmıştı. Şarkıcı, fotoğraflarının altına şu cümleleri not düşmüştü:

        Mecbur bırakılmadıkça önlük giymez, her stajın ilk günü okula gitmez, sabahları yoklama vermeyi sevmezdik. (Herkesin hasta bulup, puan tamamlamak için adeta birbirini ezdiği son perio stajında ise işi abartıp, ilk hafta okula hiç uğramamıştık.)

        5

        "ADIM ATMAYA ÇEKİNİRDİM"

        Mustafa’cığım sağ olsun her sabah arar, uyandırır, 'Çabuk, kalkın. Yoklama alıyolar!' diye bizi ateşlerdi. Kantine ya da terasa çıkmak için bir bahane hep bulunurdu. Walkman ve mp3çalar’lardan Sezen, Ajda ve 2000'ler Türkçe rock dinlerdik.

        Dev kareli pantolonlarım ve zaman zaman gözüme çektiğim kırmızı kalem klinikte hep bir mevzu olurdu. Müzik kulübündekileri hem kıskanır, hem de oraya adım atmaya çekinirdim.

        6

        "KALİTELİ SERSERİLERDİK"

        Ne yalan söyleyeyim, kaliteli serserilerdik. Hocalarımızın, asistanlarımızın ve hastalarımızın önünde elbette önlüğümüzü iliklerdik.

        Hala zaman zaman rüyalarıma girer Çapa. Çok, çok güzel hatırladığım, şimdilerde sanki başka birinin hayatı gibi uzak ve puslu gelen diş hekimliği fakültesi yıllarımdan, elimde kalan ender fotoğraflardan birkaçı bunlar.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ