Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Atatürk'e uzaylı diyen derneğe öğretmen olacak

        Sosyetik güzel Sinem Yıldırım, bağlı olduğu ‘Dünya Kardeşlik Birliği Evrensel Birleşim Merkezi Mevlana Yüce Vakfı’nda ‘Güneş Öğretmenliği’ statüsüne ulaştı. Sıradışı bir felsefesi olan vakıf, Atatürk’ün uzaylı olduğunu, uzaylıların İstanbul’daki depremi Marmara’nın doğusuna kaydırdığını iddia ediyor.

        HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ

        İşadamı Ahmet Bayer'in eski eşi sosyetik güzel Sinem Yıldırım, son dönem kendini iyice maneviyata adadı. Dünya Kardeşlik Birliği Evrensel Birleşim Merkezi Mevlana Yüce Vakfı adlı bir vakıfta aktif olarak çalışan Yıldırım, vakıf yönetimi tarafından takdir edildi. Sinem Yıldırım, çalışmalarından ötürü 2013 yılı içerisinde vakıfta bir statü olan 'Güneş Öğretmenliği' statüsüne yükselme hakkı kazandı. Güneş Öğretmenleri vakfın felsefesini üye olmayan insanlara duyurarak vakfa yeni üyeler kazandırmayıamaçlıyor.

        TARİKAT MI VAKIF MI?

        Dünya Kardeşlik Birliği Evrensel Birleşim Merkezi Mevlana Yüce Vakfı 1993 yılında kuruldu. Evrensel yolda ırk, din, dil. cins ayrımı gözetmeksizin insanlığa Mevlana felsefesinden yola çıkarak 'Bilgi Kitabı' yoluyla hizmet verdiğini iddia eden vakfın amacı birleşim ruhunu ve kardeşlik bilincini yutiçinde ve yutdışında tanıtarak insanlığı kardeş bir dünya çatısına davet etmek. Bu vakıf hakkında sanal ortamda çeşitli iddialar bulunuyor. Kimisi bu vakfın bir tarikat, kimisi bir din olduğunu iddia ediyor. Derneğin insanlara dağıttığı fasiküllerde Atatürk'in uzaylı olduğu iddia ediliyor.

        KİTABI UZAYLILAR YAZMIŞ

        Başkanlığını Bülent Çorak'ın yaptığı vakfın 'Bilgi Kitabı' adlı kitabının uzaylılar tarafından Bülent Çorak'a yazdırıldığı da vakıf üyelerinin iddiaları arasında. Vakfın iddiasına göre Çorak, 1 Kasım 1981 yılında, Alfa kanalından Birleşik İnsanlık Realitesi Kozmoz Federal Meclisi tarafından Anadolu Türkiyesi'ne yazdırılmaya başlanan Bilgi Kitabı'nın dünya planetine hediye edilmesine aracılık etmiş ve 12 yıllık bir çalışmayla kitap tamamlanmıştır. Çorak kendi anlatımıyla 'Aragon' adlı uzay gemisiyle irtibata geçmiş, Alton adlı uzaylıdan şu mesajı almış: "Güney Kutbu'ndan Kuzey Kutbu'na gidilir. Siz bunu biliyor muydunuz? Her iki kutup arasında gizli bir geçit vardır. Bunu hiç kimse bilmiyor. Zamanı gelince insanoğlu bunu keşfedecektir. Vakıf üyelerinin bir diğer iddiası da 1999 depreminin aslında İstanbul'da olacağı ancak uzaylıların bu depremi Marmara'nın doğusuna kaydırmış olması.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ