Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yusuf Çim kimdir?

        Son zamanlarda Çilek Kokusu dizisiyle ilgileri üzerine toplayan Yusuf Çim hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Yusuf Çim'in hayatı, dahil olduğu projeler ile ilgili bilgileri haberimizden edinebilirsiniz.

        1991 İstanbul doğumlu olan Yusuf Çim, Best Model 2011 yarışmasında First Runner-Up seçildi. Yarışma öncesinde ise sadece basının davetli olduğu bir gecede basın mensupları tarafından oylanarak “Best Model 2011 Basın Yüzü” oldu. Çim, aynı zamanda Best Model’ın gülen yüzü olarak da tanınıyor.

        İstanbul AREL Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü öğrencisi olan Yusuf Çim, modellik kariyerine reklam ve katalog çekimleriyle başladı. Avea, GS Mobile, Castrol gibi tanınmış markaların reklam filmlerinde rol aldı. Daha sonra ünlü markaların defilelerinde boy gösteren Yusuf Çim, oyunculuk ve sahne sanatları eğitimi aldı ve sanatçıların kliplerinde yer aldı.

        2014 yılında, ‘Olsun Bi Kere’ adlı şarkısıyla müzik hayatına dahil oldu.

        Söz ve müziği Ender Çabuker’e ait olan parça gündemde ses buldu ve Yusuf Çim’i geniş hayran kitlelerine ulaştırdı. Çim’in ilk single çalışması olan ‘Olsun Bi Kere’ adlı parçanın albümde 5 ayrı versiyonu bulunurken şarkının klibini Deniz Akel çekti.

        Down Sendromlular Türkiye Derneği’nin de gönüllü yüzü olan Çim, halen onlarla sık sık görüşmekte, çekimlerine katılmaktadır.Down Sendromlu çocuklar ile bir araya gelen sanatçı Down Sendromu Derneği ile birlikte ”Bu Yılda Bizi Unutmayın!” konseptli projesini gerçekleştirdi.

        Konserlerine yurtdışında başlayan Yusuf Çim, röportajlar ve televizyon programlarını 1 yılı aşkın süredir aldığı şan eğitimi derslerine göre ayarlıyor.

        2014'ün son günlerine geldiğimizde Show Tv'de yayınlanan başlayan Ezra isimli dizinin başrol oyuncusu olan Yusuf Çim, sosyal medyayı özellikle hayranlarıyla iletişime geçebilmek için kullandığını belirtiyor.

        Yusuf Çim, Gold Yapım’ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv’de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Burak Mazharoğlu” karakterini canlandırmaktadır.

        Diziler

        2014 Ezra Başkomiser Mustafa Başrol oyuncusu

        2015 - Piramit Kendisi Program sunucusu

        2015 - Çilek Kokusu Burak Mazharoğlu Başrol oyuncusu

        Kazandığı ödüller

        2014 20. MGD Altın Objektif Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

        Oynadığı Reklam Filmleri

        Avea (2010)

        Gs Mobile (2010)

        Aksiyon Dergisi (2011)

        Oynadığı Klipler

        Demet Akalın – Aşk

        Demet Akalın – Sabıka

        Yusuf Çim’in albümü

        2013 Olsun Bi Kere

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ