Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya 'Kardeş Gibiydiler' (Sleepers) dizi oluyor

        Başrollerini Brad Pitt, Robert De Niro, Kevin Bacon, Dustin Hoffman and Jason Patric'in paylaştığı Barry Levinson'ın ünlü filmi 'Kardeş Gibiydiler' (Sleepers) dizi oluyor. Tim's Production, 4 çocukluk arkadaşın intikam hikayesini anlatan filmden yola çıkarak 'Suskunlar' isimli diziyi çekmeye hazırlanıyor.

        Oyuncu kadrosu için hazırlığın sürdüğü dizinin iki başrol oyuncusu belli oldu. Son iki yıldır atv'nin 'Aşk ve Ceza' dizisinde Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşan Murat Yıldırım ile son olarak 'Mavi Kelebekler' dizisinde konuk oyuncu olan Sarp Akkaya, 'Suskunlar' için el sıkıştı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturacak.

        Milliyet'in haberine göre 'Suskunlar' dizisinin hangi kanalda gösterileceği henüz belli değil.

        'SLEEPERS'IN KONUSU

        1960'larda Hell's Kitchen'da büyüyen Shakes, Michael, John ve Tommy adındaki 4 çocuk, eşek şakası yaparken yaşlı bir adamın yaralanmasına neden olurlar. New York'taki Wilkenson Center'da 1 yıla yakın hapsolan 4 arkadaş, buradaki gardiyanların kötü muamelesine maruz kalır. Burada dayak yiyen, onurları zedelenen ve cinsel istismara uğrayan bu 4 arkadaş 13 yıl aradan sonra, Wilkenson Center ve gardiyanlarından intikam alma fırsatını yakalar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ