Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Muazzez oyuna geldi!

        Bu haftadan itibaren yeni gününde ve saatinde ekrana gelecek olan “Eve Düşen Yıldırım”a; Muazzez'in, her şey yolunda giderken Pınar'ın oyununa gelmesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler damga vuracak.

        Murat Han, Ergün Uçucu, Mehmetcan Mincinozlu, Seda Akman, Gizem Karaca ve Şencan Güleryüz'ü başrollerinde izlediğimiz “Eve Düşen Yıldırım”, bu haftadan itibaren çarşamba akşamları saat 20.00'de takipçilerinin karşısına çıkacak.

        Dizinin yeni günündeki ilk bölümünde olaylar şöyle gelişecek: Şayeste, Halil ve Muazzez'in bir an önce evlenmesi için her fırsatta Ahmet Şükrü ve Namık'ı etkilemeye çalışır.

        Namık olanlardan rahatsız olur. Sait'in Muazzez sevdası olayları daha da perçinler. Namık önce Muazzez'den vazgeçmesi için Sait'i, sonra “Sait'e seni unutmasını söyle diyerek” Muazzez'i köşeye sıkıştırır.

        Halil artık iyiden iyiye Tunçel Ailesi'nin evine girmiştir. Tüm ailenin adeta kurtarıcısı konumundadır. Ancak, sırada yeni ortağı Pınar ile Tunçel’leri içten fethetme planı vardır.

        Pınar, Halil'in bu planlarına kayıtsız kalmaz. Sait, babalık testi konusunda Muazzez'i Pınar'ın kumpasına geldiğine zor da olsa ikna eder. Her şey yolunda giderken, Pınar'ın yeni oyunu Muazzez'in tüm ezberini bozar...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ