Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Gani Müjde'nin kaleme aldığı dizinin başrolünde Levent Ülgen oynuyor. Ülgen, Bahtiyar ve Salih adlı iki karaktere birden hayat veriyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide ayrıca Ayçin İnci, Bülent Kayabaş, Nevre Serezli, Murat Eken ve Goncagül Sunar rol

        Gani Müjde'nin kaleme aldığı dizinin başrolünde Levent Ülgen oynuyor. Ülgen, Bahtiyar ve Salih adlı iki karaktere birden hayat veriyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide ayrıca Ayçin İnci, Bülent Kayabaş, Nevre Serezli, Murat Eken ve Goncagül Sunar rol alıyor.

        HANDE ATAİZİ YOK!

        Salih Kuşu dizisinde Hande Ataizi ve Yasemin Yalçın'ın da oynayacağı basında yer almıştı. Açıkltanan kadroda güzel oyuncunun yer almaması kafaları karıştırdı. Konu ile ilgili taraflar bir açıklama yapmaladılar.

        KONUSU:

        Salih Kuşu'nun mayıs ayının ilk haftası seyirciyle buluşması planlanıyor. Dizide Levent Ülgen hem çok zengin olan Salih, hem de büyük bir sefalet içinde yaşayan Bahtiyar rollerini canlandırıyor. Salih bir gün ortadan kayboluyor. Ailesi her yerde Salih'i ararken tesadüfen parkta yatan Bahtiyar'ı buluyorlar ve onu Salih sanıyorlar. Bahtiyar'ı alıp eve götürüyorlar.

        Kendisinin Salih olmadığını aileye bir türlü anlatamayan Bahtiyar, yaşadığı yoksulluğun ardından bir anda lüks hayatın büyüsüne kendisini kaptırıyor ve dizideki komedi böylece başlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ