'Aşk ekmek hayaller' izleyiciye merhaba dedi
SHOW TV'nin izleyiciden tam not alan dizisi 'Aşk Ekmek Hayaller'in ekibi, ilk bölümü birlikte izledi
SHOW TV ekranlarının yeni dizisi ‘Aşk Ekmek Hayaller’in yayınlanan ilk bölümü izleyiciden tam not aldı. Yapımcılığını Abdullah Oğuz ve oğlu Evren Oğuz’un üstlendiği, başrollerini Berna Laçin, Burak Hakkı, Sinan Tuzcu ve İrem Altuğ’un paylaştığı Show TV’de pazar akşamları ekrana gelecek olan ‘Aşk Ekmek Hayaller’in ilk bölümü, önceki akşam Yeniköy Yelken Balık’ta oyuncular, ekip ve Show TV yöneticilerinin katıldığı yemekte izlendi. Başrol oyuncularından Müjde Ar’ın ABD’de olması sebebiyle katılamadığı yemeğin ardından basın mensuplarının karşısına geçen başrol oyuncuları soruları yanıtladılar.
BERNA LAÇİN
Artık ailenin cici kızı değil. Güzel oyuncu Berna Laçin, ilk bölümü ile ekranlara gelen yeni dizisi hakkında iddialı konuştu. Oyuncu, “Kendi işimiz diye demiyorum ama güzel olmuş. Ben de ilk defa izledim. Ben çok şık ve yapım olarak çok kaliteli buldum o yüzden yapımcımıza helal olsun. Biz de elimizden geleni yaptık” dedi. Laçin dizideki karakteri için “Ben fena bir karakter oldum. Benimkini geçin” diyerek espri yaptı. Laçin, Leyla karakteri için “Bir erkek çocuk sevdası var. Yalan mı? Ülkemizde de zaten böyle bir şey var. Her ailede erkek çocuk sevdası var. Hele büyük ailelerde miras devretme, işin başına geçme söz konusu olduğu zaman bu erkek çocuk ayrımcılığını çok görüyoruz. Burada da böyle bir şey getirdik gündeme aslında” dedi. “Ekranlarda yıllardır üzerinize yapışan ‘cici kız’ imajınız kayboluyor mu?” sorusuna Laçin, “En azından gayret ediyorum. Normalde oynadığım dizilerde karakterimin çizgileri daha belli oluyor. Burada bir bölümde, üç defa haklı duruma düşerken, üç defa da haksız duruma düşebiliyorsun, üç defa kötülük yapabiliyorsun, ben çok açık konuşayım oynarken zorlanıyorum” dedi.
BURAK HAKKI
"Farklı bir karakteri oynadım". Yakışıklı oyuncu Burak Hakkı da izlediği ilk bölüm ile ilgili görüşlerini paylaştı ve “Ben ilk defa izledim. Çok beğendim, çok güzel duygusal bir bölüm olmuş” dedi. Canlandırdığı karakterle ilgili soruya “Ben farklı bir karakteri oynuyorum. Kendimizi izlerken çok fazla doğru yorum yapamıyoruz. İzleyicinin yorumu çok daha önemli burada. İnşallah gerçeğe yakın bir şekilde oynamışızdır. Bu dizide herkesin haklı tarafları var. Sonuçta bazı şeyleri iyi de kötü de olsa kendinize göre karar verip yapıyorsunuz. Benim oynadığım Erdinç karakteri de böyle” dedi.
SİNAN TUZCU
"Çok keyifli bir hikaye." Usta oyuncu Sinan Tuzcu ise dizi ile ilgili olarak “Senaryomuz çok değişken” derken dizinin gelecek bölümleri ile ilgili bilgi isteyen gazetecilere “Vermemiz yasak. Ben bilmem yapımcım bilir” diyerek espri yapmayı ihmal etmedi. “Gerçekten şunu söyleyeyim iyi bir hikâye, keyifli bir hikâye ve biz çok çalışıyoruz. Bir daha böyle bir tayfa ile çalışmak mümkün değil” dedi.
İREM ALTUĞ
"Bu dizide karton karakter yok". Reyhan karakterini oynayan oyuncu İrem Altuğ ise “Ben hikâyeyi beğenerek seçtim. Hikâye devamlı değişiyor ve temposu yüksek. Bölümler sürprizlerle dolu ve karakterler de çok farklı, böyle tek düze karton karakterler değil. Çekimler çok keyifli ve herkesin beğenerek izleyeceğini düşünüyorum” dedi.