Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler mihrap yerinde, show tv, dizi, izle, yasemin yalçın, kadir çöpdemir, yeni dizi, ilk bölüm
        1

        HT MAGAZİN / TELEVİZYON
        Türkiye'nin en renkli kanalı SHOW TV’de bu akşam, pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olacak yeni bir dizi izleyicilerin beğenisine sunulacak: Mihrap Yerinde.

        2

        Ekranların en komik kadınlarından usta oyuncu Yasemin Yalçın’ı yıllar sonra setlere döndüren yapımda, eşi iflas edince 23 yıl önce bıraktığı mahallesine dönen Mihrap’ın maceraları ekrana taşınacak. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği; komik, duygusal ve sımsıcak hikâyesiyle tiryakilik yaratacak dizide Yalçın’a, Zafer Algöz ve Kadir Çöpdemir gibi sevilen isimler eşlik edecek.

        3

        HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN...
        Senaryosunu Meriç Acemi, Nisan Hakan Özkan ve Emrah Süner’in kaleme aldığı, proje tasarımını İlyas İlbey’in yaptığı dizinin ilk bölümünde olaylar şöyle gelişecek: Mihrap sıradan bir gün geçirdiğini sanırken, hayatı aniden tepetaklak olur.

        4

        Polis sorgusu, nezaret, haciz şoku yaşayan Mihrap, kocasının sırra kadem basmasıyla ikinci bir şok yaşar. Mecburen çocuklarını yanına alıp senelerdir uğramadığı eski mahallesine döner. Fakat Sado dışında hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamaz.

        5

        Büyük aşk, seneler geçse de bir damla eksilmemiştir. Ama artık her şey için çok geçtir.

        6

        Mihrap için hayattaki en önemli şey çocuklarıdır artık. Ve Mihrap, çocuklarına bakabilmek için çetin bir mücadelenin içinde bulacaktır kendini...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ