Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Gazeteler Etyen Mahçupyan Zaman Gazetesi ayrılıyor mu?

        Zaman Gazetesi'nde Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri köşe yazan Etyen Mahçupyan'ın yazıları, 22 Mayıs Çarşamba gününden sonra yayımlanmadı.

        Etyen Mahçupyan'ın yazılarının yayınlanmaması gazeteden ayrıldığı yorumlarına neden olmuştu.

        ETYEN MAHÇUPYAN: GAZETEDEN AYRILACAĞIM

        Medyatava'dan Eylem Yılmaz'a konuşaN Mahçupyan, "Haftada 3 gün yazı yazan bir yazarın yazılarının bir güne düşürülmesi elbette ki bir sorundur. Benim için çok şaşırtıcı olmadı. Tabi ki bu şekilde yazmaya devam edemem. Son yazımı Çarşamba günü yazıp, gazeteden ayrılacağım." açıklamasında bulundu.

        ZAMAN GAZETESİ: İDDİALAR YALAN

        Öte yandan Zaman Gazetesi, yaptığı zaruri açıklamada Mahçupyan'ın işine son verildiğine dair iddiaların doğru olmadığını belirtti. İşte o açıklama;

        Köşe yazarımız Etyen Mahçupyan'ın işine son verildiğine dair bazı internet sitelerinde yayınlar yapıldı. Bu iddia doğru değildir.

        Sayın Mahçupyan hem Zaman'da, hem de Today's Zaman'da yazılarına devam etmektedir. Son haftalarda aramıza yeni yazarların katılmasıyla birçok köşe yazarımızın yazı sayısında azaltma yapılmaktadır. Bu çerçevede Mahçupyan'ın Zaman'daki yazılarında da benzer bir uygulama yapılmıştır. Bu uygulama sadece bir yazarımıza mahsus değildir. Mahçupyan'ın yazılarına her Çarşamba ulaşmak mümkündür.

        Kamuoyuna duyurulur…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ