Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Yanlış aşklar Adriana'nın resmen yıldızını söndürdü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İster dünya starı, ister ev kadını, ister eğitimli, ister eğitimsiz, ister genç, ister yaşlı olsun... Eğer bir kadın yanlış bir aşk yaşıyorsa ışığını kaybeder arkadaş! Yaşadığı ilişkide mutsuz ve kötü günler geçiriyor ama bunu bir türlü kendine itiraf edemiyor ve kurtulamıyorsa kadının işi çok zor. Geçmiş olsun!

        Mutsuzluğun resmini o kadının yüzüne bakarak görebilirsiniz. Hele ki, seviyor, sevilmiyorsa.

        Yanlış insan olduğunu biliyor ama bunu bir türlü kendine itiraf edemiyorsa.

        O ilişkiden kaçmak istiyor ama kaçamıyorsa...

        Sırtını yaslayacağına inanmıyor ama inandırmaya çalışıyorsa.

        Güvenmiyor ama güveniyor gibi yapıyorsa.

        Aldatılıyor ama aldatılmıyormuş gibi yapıyorsa.

        Kıskanılmayı aşk zannediyorsa çoook geçmiş olsun.

        Bir kere tüm bunlar kadının görüntüsüne, yüzüne, tenine, saçına, ifadesine, kilosuna anında yansır ve hayat enerjisi biter. Kadın demek hayat demek, enerji demek, mutluluk, huzur demektir. Ama o kadın mutsuz ve hayat enerjisi emiliyorsa gerçekten kötü şeyler yaşatır kendine. Kendi mutsuz olduğu için, kimseye de mutluluk yaşatamaz ki! Çünkü kendi mutlu değil sürekli yüzü, gözüyle oynuyor, hatta sonuç hep başarısızlıklarla sonuçlanıyordur. Ki son yıllarda bunun en canlı örneği Adriana Lima mesela. Kadın o kadar çok yanlış ilişki yaşadı ki, resmen yıldızı söndü. Ne yapsa olmuyor, başarılı olamıyor. Mesela yaklaşık iki yıldır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşıyor. Sanki bu ilişkisinde de asla mutlu değil. Tamam dört ay önce anne oldu ama öncesinden baktığın zaman olaya Adriana çok uzun yıllardır kötü gözüküyor.

        Ne yapsa olmuyor.

        Şimdi de yüzüne bir şeyler yaptırmış ki yazık!!! Gerçekten kadının ışığı söndüğü gibi sağlıklı da düşünemiyor. Ve kendisinin kötü olduğunu bile fark edemiyor. Adriana memleketimizde de bir kaç isimle aşk yaşamıştı. Hatırlayın o zaman başladı bir şeyler ters gitmeye. Sonrası da ortada zaten. Oysa ki, kadın tüm dünya erkeklerinin hayallerini süslüyordu. Ve o tüm erkeklerin hayallerini süsleyen kadın bir kişiye tutulur ve booom.

        Hele ki o erkek manipülatör, kurnaz, yalancı, sürekli etrafa mavi boncuk dağıtan, hep kendisinin haklı olduğuna inanan, yüksek EGO'ya sahip, kadının ünü ile yarışıyorsa vah ki ne var..

        Adriana'nın işi gerçekten zor eğer gerçekten bu tarz bir erkek ile birlikteyse. Çünkü gerek memleketimiz, gerekse dünya starları arasında çok böyle örnek var. Böyle giderse Adriana'da onların arasında yerini alır benden söylemesi.

        Yani kısacası siz siz olun, hiçbir erkeğin ışığınızı çalmasına, yıldızınızı yok etmesine izin vermeyin hanımlar...

        ***

        Şu görgüsüzlük hadisesine de son verilir böylelikle

        Sahte çantanlar, ayakkabılar, özel uçaklar, paranın nereden geldiği belli olmayan hayatlar. Yaz yaz bitmez. Son zamanlarda öyle olaylara şahit kalıyoruz ki, resmen görgüsüzlüğün, dolandırıcılığın, kabadayılığın, sahtekarlığın kitabı yazılıyordu. Şükür emniyetimiz el koydu.

        Sosyal medya fenomenleri adı altında bir sürü tipler türedi malum.

        Altınlar, pırlantalar. Havalara saçılan paralar. Lüks araçlar, saatler, evler... Gerçekten yaz yaz bitmez. Şimdi fenomenler mercek altında. Yaklaşık 600 sosyal medya fenomeni hakkında inceleme yapılacakmış. Bu kişilerin lüks yaşam tarzlarını yansıtan paylaşımlarının da detaylı bir şekilde inceleneceği belirtilmiş.

        Ve evet gerçekten incelensin. Çünkü bu yaşamlar gençleri de zehirliyor.

        Bu da bir başka zehir türü.. O hayatları izleyenler onlar gibi olmak istiyor. Zannediliyor ki, bir güzellik merkezi aç, hayatını sergile oldu da bitti maşallah, zengin hatta trilyoner ol.

        Ama öyle kolay olabilir mi hanımlar-beyler bu işler. Bir kadın var bu fenomenler arasında mikrofon uzatmışlar izliyorum daha dün iş hayatına atılmış ama "Ayda beş şube açıyorum" diyor. Olabilir mi böyle şey? Bu nasıl mümkün Allah aşkına. Yahu millet yıllarca çalışıyor yıllarca yapamıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz bu yaşta tüm bunları...

        Hepsi incelensin, hepsi de ortaya çıksın. Artık bunlara bir dur demenin vakti geldi de geçiyor bile...

        Yıllardır çalışıp, emek veren insanları da çok ciddi yıpratan görüntülerdi bunların hepsi. Hem hadsizce, hem terbiyesizce. Hatta aile sınırları bile rencide edilen, sınırların aşıldığı görüntülere maruz kaldık. Ünlü firmalar dahil çoğu insan inanıyor bunlar. Resmen insan dolandırıyor bu tipler sosyal medyada.

        Dilangillerle başlayan hadise ciddi boyutlara doğru yol alıyor ki, daha da alsın. Her türlü detay ortaya çıksın, çıkmalı...

        ***

        Bir dönemin ünlü fenomenleri nerede?

        Bu sosyal medya hadisesi daha ilk başladığında, daha Dilangiller falan ortada yokken Enes Batur gibi tipler vardı hani!!!

        Çok ciddi paralar kazandılar. Film yaptılar, dizi yaptılar, ekranlarda boy gösterdiler. Tabii Enes Batur falan diyorum çok fazla öyle tipler vardı inanın isimlerini dahi hatırlamıyorum.

        Farkında mısınız mesela son yıllarda onlar ortada hiç yok. Geçen akşam 18 yaşında aklı başında, iş hayatına erken atılmış ve neredeyse çocuk yaşından beri çalışan biriyle sohbet ederken o hatırlattı. Şöyle dedi; "Onların hepsi erken zamanda parayı kazanıp köşelerine çekildiler. Bakın şimdi yoklar" dedi. Aslında doğru söylüyor.

        Belki de tam zamanında ilk daha fenomenlik moda olmuşken çıkıp para kazanıp şimdi de köşelerine mi çekildiler yani.. Ya da Dilangiller gibi edepsiz olamadıkları ve olamayacakları için bu çarkın içinden kendilerini mi sıyırdılar.

        Çünkü malum bu son türeyen altınlı, pırlantalı, tükürüklü fenomenler gibi kimse olamaz. Onlar bir başka görgüsüzlüğün kitabını yazıp şimdi de en son ve en kötü sahnelerini oynuyorlar. Yazık!!!