Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun PES 2022 mobile bakım ne zaman bitecek? iOS ve Android eFootball PES 2022 Mobile ne zaman çıkacak? - Teknoloji Haberleri

        PES ya da Pro Evo, Konami tarafından geliştirilen ve yayımlanan futbol oyunları serisidir. Her yıl oyun, iki farklı isimle oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. Oyunseverler merakla PES 2022'nin çıkacağı tarihi merak ediyor: EFootball PES 2022 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

        PES 2022 MOBİLE SUNUCU BAKIMI NE ZAMAN BİTECEK?

        Mart-Haziran ayları arasında bitmesi düşünülen sunucu bakımının 2 Haziran 2022 (bugün) bitmesi ve oyununun yayınlanması bekleniyor.

        eFootball PES 2022 güncellemesinin bahar aylarında yayınlanması bekleniyordu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre beklenen güncellemenin 2 Haziran 2022 tarihinde yayınlanması planlanıyor.

        Kanomi tarafından yapılan açıklama da şu şekilde: "eFootball™ 2022, mobil için eFootball PES 2021 güncellemesi şeklinde mevcut olacak ve oyun motorundan oyunu deneyimleme şeklinize kadar her şeyde yapılan yeniliklerle yeni nesil futbol oyununun öncüsü olacak.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ