Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Altın Kaybetmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evde Altın Kaybetmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada Evde Altın Kaybetmenin Anlamı Nedir?

        Rüya sahibinin kendisine bakmasına neden olacak bazı olumsuz olayların yaşanacağına ve mesleğindeki konumuna gölge düşüreceğine işaret eder. Başarısızlıkla sonuçlanacak ve rüya sahibini işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya bırakacak olayların olacağına delalettir. Rüyada evde altın kaybetmenin anlamı nedir? Rüyada alyans kaybetmek, rüyayı görenin mutluluğuna engel olacak tatsız olaylara işaret eder. Rüya sahibinin aile mutluluğunu ve huzurunu bozacak bazı tatsız durumların yaşanacağına ve kişinin bu tatsız durumdan çokça zarar göreceği ve aşırı derecede etkileneceğine işaret edilir. Rüyada nişan yüzüğünü kaybetmek kişinin ilişkisindeki çözülmeyen durumların var olduğuna ve çözümlenmesi gerektiğine işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada Altın Kaybetmek Ve Bulmak

        Rüyayı gören bekâr bir kız ise ve altınlarının kaybolduğunu görse, bu rüya gören kişiyi üzüntü ve sıkıntıya sokan kötü bir haber işitmeye işarettir ve bu haber genellikle rüya sahibine yakın olmayan kişilerle ilişkilendirilir. Hamile bir kadının rüyasında altın kaybetmesi, kişinin doğum korkusu yaşadığına evhamlandığına ve üzerindeki psikolojik baskıyı kontrol altına almasına ve vesveselerden uzak durması gerektiğine işaret eder. Rüyada altın kaybetmek ve bulmak rüyayı gören kişinin çözemediği bazı sıkıntılarının olduğuna ve içinde o sıkıntıları biriktirdiğine işaret eder. Aynı zamanda dini vecibelerin yerine getirilmediğinin işaretidir. Altını kaybettikten sonra bulmak ise yapılan hatayı anlayıp o yoldan dönüleceğine işaret eder. Rüyada birinin size kaybettiğiniz altını bulup vermesi yüksek bir mertebeye ulaşacağınıza işarettir.

        Rüyada altın madeni bulmak veya bir altın madeninde çalışmak, harika bir fırsatın yaklaştığına işarettir. Rüyada altın para görmek dedikodu olarak yorumlanır. Rüyada altınla karışık gümüş para görmek, duanın kabulüne ve hastalıktan kurtulmaya işarettir. Rüyada kaybedilen altını bulup altın taktığını görmek, zulümden kurtulmaya sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

        Rüyada Altın Düşürmek

        Rüyada çok altın gören kimse, bir kimsenin sırrını öğrenecektir. Rüyada eve altın taşıyan kişiye zenginlik gelir. Rüyada altın taç takan birini görmek, otorite sahibi olmaya delalettir. Rüyada altın kolye görmek sorumluluk sahibi olmaya, altının resmini görmek ise müjdeye işarettir. Rüyada kadının altın yüzük takmak hayırlı bir evliliğe, altın tas ise çok para isteyen bir kadına işarettir. Rüyada altın düşürmek kaçıracağınız fırsatları gösterir. Rüyada altın bulup dağıtmak, borçları ödemenin bir işaretidir. Rüyada altın bileklik takmak, yeni bir iş hayatına, iş yerinde yükselmeye ya da bir miras alacağınıza işaret eder. Rüyada altın ayna görmek, fakirlikten sonra gelen zenginliğe işarettir. Altın bir elbise görmek ya da onu giymek düşmanı yeneceğinizi gösterir. Rüyada ölüden altın satın almak, zulümden kurtulmaya işarettir. Rüyada altın parçaları veya hurdaları görmek, faydalı bilgiye, sadık bir arkadaşa ve iyi bir eşe işarettir. Ayrıca bazı bilim adamlarına göre rüyada altın bulmak, rüya sahibinin evladından hayır göreceğine ve çocuklarının hayırlı evlat olacağına işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ