Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Bahçe Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Hortumla Bahçe Sulamak Anlamı Nedir?

        Rüyada Bahçe Görmek

        Rüyada bahçe görmek genelde hayırlı rüyalar arasında yer alır. Bu rüya, rüyayı gören kişinin ailesiyle ve sosyal çevresiyle huzurlu ve mutlu vaktiler geçireceğine işaret eder. Bir başka yoruma göre bu rüyayı gören kişi kalbi temiz olduğu için karşısında güzel fırsatlar çıkacaktır. Rüya yorumcularından bazıları da eğer rüyada görülen bahçe güzel ve ferahsa rüyanın anlamının da güzel olduğunu belirtmektedir. Bir diğer yorumda bu rüyanın, rüya sahibine gelecek bir yardım sonrasında onun ve ailesinin ferahlayacağına işaret olduğunu belirtmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Bahçe Sulamak

        Rüyada bahçe sulamak genel olarak hayırlı görülen bir rüyadır. Bu rüya, rüya sahibinin duygusal yaşamında yaşanacak güzel gelişmelere işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi duygusal yaşamıyla ilgili sorunlar yaşıyorsa bunları çözerek feraha kavuşacaktır. Bir başka yorumda bu rüyanın nişana veya evliliğe işaret olduğunu belirtmektedir. Rüya sahibi bekarsa ve hayatında biri varsa onunla evliliğe giden bir adım atılabilir. Diğer yandan rüya sahibinin yaşamında kimse yoksa biriyle tanışır. Rüya sahibi evliyse de ailesiyle güzel vakit geçirir. Farklı bir yoruma göre de bu rüya, rüya sahibinin yaşamında önemli görmediği konuları tekrar gözden geçirmesi gerektiğine delalet eder

        Rüyada Yeşil Bahçe Görmek

        Rüyada yeşil bahçe görmek, rüya sahibinin ayrıldığı biri varsa ondan haber geleceği anlamına gelir. Böyle biri yoksa veya rüya sahibi boşanmışsa karşısına mutlu olacağı yeni biri çıkabilir.

        REKLAM

        Rüyada Bahçeli Ev Görmek

        Rüyada bahçeli ev görmek genelde köklenmekle ilgili görülmektedir. Eğer rüya sahibinin aidiyet sorunu varsa yakında bu duygulardan arınacaktır. Bu rüya, rüyayı gören kişinin ailesiyle ilişkilerini kuvvetlendireceği anlamına gelir.

        Rüyada Ekili Bahçe Görmek

        Rüyada ekili bahçe görmek, rüyayı gören kişinin çalışma yaşamıyla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Bir başka yoruma göre de rüyayı gören kişinin maddi kazancı artacak ve rüya sahibi karşısına çıkan fırsatları daha dikkatli bir şekilde değerlendirecektir.

        Rüyada Hortumla Bahçe Sulamak

        Rüyada hortumla bahçe sulamak hayırlı görülen rüyalar arasındadır. Bu rüyayı gören kişi yakınlarıyla güzel zamanlar geçirir. Bir başka yoruma göre, rüya sahibi birilerine yardım edip onların gönlünü kazandığı için sevap kazanacaktır. Eğer rüyada hortumla sulanan bahçede sebze varsa, rüya sahibi hasta olan bir yakınına yardım edip onun duasını aldığı için yaşamında güzel şeyler olacaktır.

        REKLAM

        Rüyada Bahçe Ekmek

        Rüyada bahçe ekmek, genellikle bebek müjdecisi olarak görülür. Bu bebek rüya sahibinin kendisinin ve eşinin haberi olabileceği gibi bir yakınından da gelebilir. Eğer bu rüyayı gören kişi uzun zamandır bebek sahibi olmak istiyorsa ve uğraşıyorsa hamile kalacak ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirecektir.

        Rüyada Bahçe Kazmak

        Rüyada bahçe kazmak, rüya sahibinin uzun zamandır çaba harcadığı konularda güzel haberler alacağına işaret eder. Bir başka yoruma göre rüyayı gören kişi alacaklarını alıp borçlarını ödeyecektir.

        Rüyada Bahçe Temizlemek

        Rüyada bahçe temizlemek rüyayı gören kişinin iç dünyasıyla ilgilidir. Bu rüya, rüya sahibinin içine attığı ve kendisine sorun olan konulardan tedavi olarak kurtulacağı anlamına gelir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ