Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Sarı Kedi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sarı Yavru Kedi Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Sarı Kedi Görmek

        Rüyada sarı kedi görmek, pek çok rüya alimi tarafından benzer şekillerde yorumlanmıştır. Hem olumlu hem de olumsuz anlamlar taşıyor olsa da genel olarak olumsuz yorumlar daha fazladır. Rüyada görülen sarı kedi, kişinin sosyal çevresinde yaşayacağı sıkıntılı bir dönem olarak nitelendirilir. Buna göre rüya sahibinin kötü bir çevreye sahip olduğu ve rüya sahibinin çevresi tarafından kötü yollara sürüklendiğinin bir mesajıdır. Aynı zamanda rüya sahibi yapacağı bir yanlış ya da hata ile hem çevresini hem de kendisini çok şaşırtacağına da delalet eder. Yapılan bu hata nedeniyle rüya sahibinin zor bir süreç ile başa çıkması gerekeceğine işarettir.

        REKLAM

        Rüyada Sarı Yavru Kedi Görmek

        Rüya tabircileri, rüyada sarı yavru kedi görmek konusunda iki farklı görüş belirtmiştir. Bu iki farklı görüş ise olumsuz ve olumlu şekilde yorumlanmıştır. Rüya sarı kedi yavrusu görmek, kişinin kötü niyetli sosyal çevresinden uzaklaşacağına ve yeni bir çevre edineceğine delalet eder. Bu sayede rüya sahibi kendini güvende ve mutlu hissedeceği bir döneme girecektir. Ayrıca yeni çevresi ile uzun seneler ilişkisini sağlıklı bir şekilde koruyacaktır. Bu rüyanın diğer yorumu ise kişinin çok kolay bir şekilde para kazanacağı ve rahat bir hayat süreceği yönünde olup, kazanacağı paranın ise helal yolla olmayacağına işarettir.

        Rüyada Sarı Beyaz Kedi Görmek

        Rüyada sarı beyaz kedi görmek, rüya sahibinin kararsız ve kuşkulu düşünceler içinde olduğunu gösteren simgesel bir rüyadır. Kişinin aynı anda hem iyi hem de kötü düşüncelere sahip olduğunu işaret eder. Bu durumda rüya sahibinin gerçek hayatta hangi düşünceye öncelik vereceği belli olmaz. Kısacası rüyayı gören kişi için dikkat edilmesi gereken bir süreç olarak nitelendirilir.

        Rüyada Kedi Sevmek

        Kedi sevmek, günlük hayatta keyif ve enerji veren bir eylemdir ancak rüya için aynı şey geçerli değildir. Rüyada kedi sevmek, olumsuz bir yoruma sahiptir. Rüya sahibinin kolay kazanç elde edeceğine ancak bu kazancın yasal olmayan yollarla yapılacağına delalet eder. Aynı zamanda kişinin kötü çevresi nedeniyle zor dönem geçireceğini işaret eden bir mesaja sahiptir.

        Rüyada Kedi Isırması

        Rüyada kedi ısırması, hayırlı bir rüya değildir. Kötü rüyalar arasında olup, rüya tabircilerinin olumsuz şekilde yorumladığı rüyalar arasındadır. Eğer rüyada bir kedinin sizi ısırdığını gördüyseniz çevrenizden zarar görme ihtimalinizin olduğu bir dönem yaşadığınızı söyleyebiliriz. Ayrıca yaptığınız bir hatadan dolayı yakın çevrenizden büyük tepkiler alacağınız ve sorunlar yaşayacağınız anlamına da gelmektedir.

        Rüyada Sarı Kedinin Saldırması

        Rüyada sarı kedinin saldırması, pek çok kişi tarafından merak edilir. Bu rüya, rüya alimlerine göre güvensizlik olarak yorumlanmaktadır. Buna göre rüya sahibinin çevresinde güvendiği insanların olduğuna ve bu kişilerin yakın zamanda rüya sahibine ihanet edeceğine işarettir. Uyarıcı rüyalar arasındadır. Diğer yandan kişinin her işinde terslik yaşayacağı da yapılan diğer yorumlardan biridir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ