Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Sarılmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Birine Sarılmak Anlamı Nedir?

        Rüyada Sarılmak

        Rüyada sarılmak, kişinin ömrü ile yakından ilgili olan bir anlama sahiptir. Rüya sahibinin uzun yıllar sağlıklı bir şekilde yaşayacağına delalet eder. Bu yorum, pek çok rüya aliminin ortak noktada buluştuğu bir tabirdir. Aynı zamanda rüya sahibinin güzel duygular içinde olduğuna ve çevresinden büyük bir destek alacağına da işaret eder. Eğer rüyada tanıdık birine sarıldıysanız o kişi ile uzun seneler beraberliğinizi devam ettireceğiniz yorumunu çıkarabilirsiniz. Yabancı birine sarılmak ise yeni bir kişi ile tanışmaya ve güzel bir dostluk ilişkisi kurmaya delalet eder. Rüyada birine sarılmak, olumlu yorumları ile kişinin hayatının güzelleşeceğine işarettir.

        REKLAM

        Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

        Rüyada eski sevgiliye sarılmak, gerçek hayatta hissedilen yalnızlık duygusunun bir yansıması olarak görülebilir. Kişinin mevcut psikolojisi hakkında bilgi verebilecek bu rüya, çoğu zaman da rüya sahibinin geleceği hakkında mesaj içerebilir. Rüyada eski sevgiliyle sarılmak, rüya sahibinin yakın zamanda yeni bir ilişkiye başlayacağına ve aradığı aşkı bulacağına delalet eder. Bu yeni ilişki, uzun soluklu bir beraberliğe de zemin hazırlayacaktır. Bazen de rüya sahibinin eski sevgilisi ile yaşadığı sıkıntıları tekrar gündeme getirip, ayrılığa son vereceğine işaret eder.

        Rüyada Ölmüş Birine Sarılmak

        Rüyada birine sarılmak, olumlu olduğu kadar olumsuz anlam taşıyan yorumlara sahiptir. Rüyada ölmüş birine sarılmak da rüya tabircileri tarafından olumsuz şekilde yorumlanmaktadır. Kişiden kişiye değişen bu olumsuz yorumlardan biri, rüya sahibinin üzücü haberler alacağı yönündedir. Kişinin mutsuz bir dönemden geçtiğinin ve bu dönemin bir süre daha devam edeceğinin ifadesi olarak kabul edilir. Bazı kişiler için rüyada ölüye sarılmak, bereketsiz bir başarısız bir dönem olarak nitelendirilir.

        Rüyada Babaya Sarılmak

        Rüyada babaya sarılmak, güç ve kuvvet almaya işarettir. Baba profili, her insan için önemli bir olgudur. Rüyada babaya sarıldığını görmek bu nedenle olumlu ve güzel olayların habercisi olarak kabul edilir. Rüya sahibinin istediği alanlarda başarılı olacağına ve özellikle iş hayatında kendini göstereceğine delalettir. Kişi, aynı zamanda hem çevresi hem de ailesi ile ilişkilerini kuvvetlendirecek ve yaptığı işlerde büyük bir destek alacak demektir. Buna göre rüya sahibinin hayatında güzel gelişmeler yaşanacak ve özellikle hedeflere hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlayacaktır.

        Rüyada Köpeğe Sarılmak

        Rüyada köpeğe sarılmak, rüya yorumcuları tarafından olumlu şekilde ifade edilmektedir. Köpekler, gerçek hayatta pek çok kişinin en sevdiği hayvan dostlarından biridir. Çoğu kişinin ise bakımını üstlenerek ailesine dahil ettiği köpekler, rüya aleminde de gerçek bir dost olarak nitelendirilir. Rüya sahibinin hem iyi hem de kötü gününde desteğini göreceği insanlar olacağına delalet eder. Yapacağı iş anlaşmalarında ise çevresinden yeterli desteği alacağına ve başarıya ulaşacağına işaret eden güzel bir rüyadır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ