Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Telefonla Konuşmak Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Eski Sevgiliyle Telefonda Konuşmanın Anlamı Nedir?

        Rüyada Telefonla Konuşmak Ne Demek?

        Rüyada telefonla konuşmak ne demek? Sorusu rüyayı görenler ve yakınları tarafından çok fazla sorulmaktadır. Bu rüyanın genel olarak olumlu olduğunu söylemek mümkündür. Bu rüyayı gören kişinin genelde yakın zamanda güzel haberler alacağına inanılmaktadır.

        Rüyada Telefonla Konuşmak Ne Anlama Gelir?

        Rüyada telefonla konuşmak ne anlama gelir? Diye merak edenlere bu rüyanın genel olarak hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Bu rüyayı gören kişi kısa zamanda işinde terfi alır veya ona maddi kazanç getirecek bir görev değişikliği ile karşılaşır.

        REKLAM

        Rüyada Telefonla Konuşmanın Anlamı Nedir?

        Rüyada telefonla konuşmanın anlamı nedir? sorusunu soranlara bu rüyanın rüya tabir edenler tarafından hayırlı görüldüğü söylemek mümkündür. Bu rüyayı gören kişinin yakın zamanda uzun zamandır haber beklediği ve özlediği birinde haber alacağına inanılmaktadır. Bir başka yoruma göre de bu rüya miras ile ilgili haber almaya da işaret edebilir.

        Rüyada Telefonla Konuşmak

        Rüyada telefonla konuşmak rüya tabir edenler tarafından olumlu görülmektedir. Bu rüyayı gören kişi eğer hasta ise yakın zamanda iyileşir, maddi sorunları varsa bunlar çözülür ve feraha kavuşur, çalışma hayatında uzun zamandır beklediği olumlu haberi alarak yükselir.

        Rüyada Tanıdık Biriyle Telefonda Konuşmak

        Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak rüya sahibinin yaşamında olumlu bir dönemin başladığı anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi çevresi tarafından onaylanır ve adından bahsettirerek işlere imza atar.

        REKLAM

        Rüyada Eski Sevgiliyle Telefonda Konuşmak

        Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak rüya sahibinin rüyayı gördüğü esnadaki hislerine bağlı olarak farklı anlamlara gelebilir. Örneğin rüyayı gören kişi rüya esnasında mutluysa genel olarak şanslı bir döneme gireceğine inanılır. Buna karşılık bu rüyayı görürken rüya sahibi mutsuz ve gerginse yaşamında da olumsuz ve tadını kaçıracak bir haber alabilir.

        Rüyada Sevgiliyle Telefonda Konuşmak

        Rüyada sevgiliyle telefonda konuşma rüya sahibinin birini özlediği ya da uzun süreli bir ilişki içinde olduğunu işaret etmektedir.

        Rüyada Ölmüş Biriyle Telefonda Konuşmak

        Rüyada ölmüş biriyle telefonda konuşmak rüyada konuşan kişinin rüya sahibinden dua istediği anlamına gelir. Örneğin uzun zamandır bu kişinin kabri ziyaret edilmediyse ziyaret edilmelidir.

        REKLAM

        Rüyada Telefonla Görüntülü Konuşmak

        Rüyada telefonla görüntülü konuşma rüya sahibinin iş yaşamı ile ilgili uzun zamandır beklediği olumlu haberi alacağına işaret eder.

        Rüyada Küs Olduğun Biriyle Telefonda Konuşmak

        Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak bu kişinin barışmak için rüya sahibinden bir adım beklediği anlamına gelir. Eğer rüya sahibi adım atarsa bu kişi ile arası gerçek hayatta düzelecektir.

        Rüyada Sevdiğin Biriyle Telefonda Konuşmak

        Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak gerçek yaşamda da rüyada konuşulan kişi ile ilgili güzel bir haber alınacağına işaret eder.

        Rüyada Babayla Telefonda Konuşmak

        Rüyada babayla telefonda konuşmak rüyayı gören kişinin yakın zamanda ailesinden biri ile ilgili bir haber alacağı anlamına gelmektedir. Genel olarak bu rüya hayırlı görülmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ