Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Uzadığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Boyunun Uzadığını Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyasında boyunun uzadığını gören kimse, işinin gelişeceğine ve ek kazançlar sonucunda parasının artacağına işarettir. Rüyayı gören kişi ticaret ve ticaret alanında çalışan bir tüccar veya işçi ise, rüyada boyun uzaması görmek, nüfuzun gücüne ve ticaretin refahına işarettir. Rüyayı gören kişi devlette veya çalıştığı şirkette en yüksek mevkilerden birinde bulunuyorsa, rüyada uzadığını görmesi o makamda daha uzun süre kalacağına ve zafer kazanacağına delalet eder.

        Rüyasında boyunun uzadığını görmek, rüya sahibinin mevki ve rütbesinin artacağına, bilgisinin genişleyeceğine işaret eder. Eğer rüya gören kişi devlet işinde çalışıyorsa, bulunduğu işte başarılı olacak ve mevkisi yükselecektir. Rüyada boyunun normale döndüğünü görmek, cimrilik eğilimlerine işaret edebilirken, normalden uzun olan boyunun kısalması, itibar kaybına ve mevkiden düşüşe işaret edebilir.

        REKLAM

        Rüyada Başkalarının Sana Uzadığını Söylemesi

        Bir diğer açıdan, rüyada boyun uzunluğu, kişinin bilgi seviyesi ve mali durumunu simgeler. Rüyayı gören bir devlet lideri ise, liderliğinin güçleneceği ve yönetimiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanacağı anlamına gelebilir. Tüccar için ise, ticarette başarılı olacağına ve kazanç elde edeceğine işaret edebilir. Ancak rüyada boyun aşırı derecede uzarsa, kişinin bulunduğu mevkiden düşeceğine dair bir uyarı olarak yorumlanabilir. Bu durumda, boyun uzunluğu rüya içinde yaşam süresiyle ilişkilendirilirken, aynı zamanda itibar kaybını veya maddi zorlukları simgeler.

        Rüyada başkalarının sana uzadığını söylemesi rüya sahibi olumsuz davranışlara, hileli işlere girebilme eğiliminde olabilir. Bu rüya, rüya sahibinin iftira atma veya haksızlık yapma gibi davranışlara yönelebileceğini ve başkalarına karşı haddini aşan sözler söyleyebileceğini veya gereksiz müdahalelerde bulunabileceğini sembolize eder.

        REKLAM

        Rüyada kendisini kısa boylu görüp uzun boylu gibi davranan kimse, para, bilgi ve makam eksikliğine işarettir. Rüyasında boyunun kamburlaştığını gören kimse, yüksek statüsünün azalacağına işaret eder. Bir kimsenin kendini uzun boylu görmesi, boyunun ve yeteneğinin arttığına veya yaşına işaret edebilir.

        Rüyada Ayaklarının Uzadığını Görmek

        Ayakların ve şeklinin güzel olduğunu görmek, rüya sahibinin güzel bir hayata ve güzel ahlaka sahip olduğuna işaret eder. Rüyada ayak görmek zenginliğe delildir. Ayak görmek, iyilik yapmanın, iyiliği emretmenin ve kötülükten sakındırmanın delildir. Rüyada bir mahkumun ayaklarını görmek, onun hapisten çıkacağına delildir. Rüyada ayaklarının uzadığını görmek Rüyada ayağın uzaması, kişinin kendini iyi hissetmesine, hayata olumlu bakmasına, rızkının bolluğuna ve uzun bir süre boyunca sağlıklı bir yaşam sürmeye işaret eder. Aksine, rüyada ayağın yanması, acı çekmeye, üzüntü ve sıkıntılara, sorunların artmasına ve kötü haberlere delalet eder. Bu rüya, keyfinizin kaçmasına ve üzüntülü olaylarla karşılaşmanıza işaret edebilir.

        REKLAM

        Rüyada ayağın uzaması, genellikle kişinin kendine olan güveninin artacağını, daha büyük hedefler belirleyeceğini ve daha önemli başarılar elde edeceğini simgeler. Bu rüya aynı zamanda kişinin hayatta karşılaşacağı yeni fırsatlar ve olumlu değişimlerle ilişkilendirilebilir.

        Ancak ayağın aşırı şekilde uzun veya sıra dışı bir şekilde uzaması, kişinin gerçek hayatta kendini yeterince ifade edemediğine, içsel sorunlarla başa çıkamadığına veya çözülmemiş konularla uğraştığına işaret edebilir. Genel olarak rüyada ayak görmek zenginliğe işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ