Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Yastık Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Yastık Kılıfı Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada yastık görmek ne anlama gelir? Diye merak edenlere bu rüyanın pek çok anlamı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak genelde alimler bu rüyanın hayırlı olduğunu belirtmektedir. Ancak yine de görülen yastığın durumu, rengi ve biçimi rüyanın anlamının değişmesine neden olabilir. Genelde rüyada yastık görmek rüya sahibinin misafiri sevdiğine işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kişinin genelde yaşamında mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılmaktadır. Rüya sahibi sorunlarını çözerek kısa zaman içinde rahata kavuşur. Biz de bu içeriğimizde yastık görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek anlamı nedir? konularında ayrıntılı bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte rüyada yastık görmek ile ilgili tüm merak edilenler…

        REKLAM

        Rüyada Yastık Görmek

        Rüyada yastık görmek rüya sahibinin mevkisinin ve makamının yükseleceğine işaret etmektedir. Ancak yine de görüşen yastığın çeşidine, rengine ve durumuna bağlı olarak rüyanın anlamı değişebilir.

        Rüyada Beyaz Yastık Görmek

        Rüyada beyaz yastık görmek genelde rüyayı gören kişinin yaşamında güzel ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir. Bununla beraber rüya sahibi sıkıntıların kurtulup kısa zaman içinde rahatlar.

        Rüyada Yastık Kılıfı Görmek

        Rüyada yastık kılıfı görmek rüyayı gören kişinin genelde yaşamında kuşkuları olduğu anlamına gelir. Bununla beraber bu rüyayı bir kadına yoran alimler de vardır. Rüya sahibi eğer evli değil ise kısa zaman içinde evlenir. Evli ise de evliliği güzel ve mutlu bir şekilde devam eder. Rüyanın olumsuz olduğunu düşünen alimlere göre bu rüya, rüya sahibinin ömrünün son günlerini yaşadığına delalet etmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Yastık Yorgan Görmek

        Rüyada yastık yorgan görmek rüyayı gören kişi eğer bekar ise kısa zaman içinde ani bir evlilik yapacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibi evliyse de yakınlarında birinin evliliğine şahitlik edebilir.

        Rüyada Yorgan Yastık Görmek

        Rüyada yorgan yastık görmek genelde hayırlı görülen bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin mutlu bir evliliği olacağına inanılır. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin tasarruflu bir kişi olduğuna da işaret edebilir. Farklı bir yoruma göre de rüyayı gören kişi maddi bakımdan zorda kalacağı bir seyahati gerçekleştirir.

        Rüyada Yastık Almak

        Rüyada yastık almak genelde rüyayı gören kişinin evinde bir destekçiye ihtiyacı olduğuna işaret etmektedir. Farklı bir yoruma göre de bu rüyanın sahibi çalışma yaşamında başarılı olur ve bu başarılarının karşılığını kısa zaman içinde alır. Bunun sonucunda yaşamında hiç parasal açıdan sıkıntı yaşamaz.

        REKLAM

        Rüyada Yün Yastık Görmek

        Rüyada yün yastık görmek rüyayı gören kişinin parasal açıdan rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin güzel paralar kazanarak geleceğini garanti altına almaktadır. Ancak bu rüyayı gören kişi genç değil ise bu rüyanın rüya sahibinin yaşayacağı sağlık sorunlarına delalet ettiğine inanılmaktadır.

        Rüyada Kirli Yastık Görmek

        Rüyada kirli yastık görmek rüya sahibinin yaşamında önemli atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir. Bunun sonucunda rüyayı gören kişinin geliri artar ve maddi açıdan rahat bir döneme giriş yapar. Genel olarak bu rüyayı gören kişinin iş yaşamında başarılı olacağına ve güzel paralar kazanacağına inanılır.

        Rüyada Uzun Yastık Görmek

        Rüyada uzun yastık görmek arabuluculuğa yorulur.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ