Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Yıldız Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Gökyüzünde Yıldız Kayması Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Yıldız Görmek

        Rüyada yıldız görmek genelde bilge bir kişiye yorulur. Bu rüyayı gören kişinin çevresinde bilgili ve kendisine güç veren biri vardır. Aynı zamanda rüya sahibinin şansının açılacağına da inanılır. Rüyayı gören kişi uzun zamandır elde etmek istediği şeyleri elde etmeye başlar.

        Rüyada Gökyüzünde Yıldız Görmek

        Rüyada gökyüzünde yıldız görmek hayırlı görülen rüyalardan biridir. Bu rüyanın sahibi şanslı bir döneme giriş yapar.

        Rüyada Yıldız Kayması

        Rüyada yıldız kayması çok hayırlı görülen bir rüya değildir. Bu rüyayı gören kişinin yakınlarından biri yaşamını kaybedebilir. Farklı bir yoruma göre de rüya sahibinin çevresinde onun kıymetini bilmeyen biri vardır ve onu yaşamında çıkarması gerekmektedir. Bazı alimler yıldız kaymasının maddi açıdan zarar uğramaya da işaret edebileceğini belirtmektedir.

        Rüyada Deniz Yıldızı Görmek

        REKLAM

        Rüyada deniz yıldızı görmek rüya sahibinin yaşamında olumsuz olan her şeyin olumluya döneceğine işaret etmektedir. Bununla beraber rüya sahibi içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı durumlardan kısa zaman içinde kurtulur.

        Rüyada Ay ve Yıldız Görmek

        Rüyada ay ve yıldız görmek rüyayı gören kişinin yaşamındaki sıkıntılarının artık son bulacağına yorulmaktadır. Aynı zamanda rüya sahibi sorumluluk bilinci yüksek olan biridir. Bunun sonucunda başladığı işleri başarı ile nihayete erdirip karşılığında bol kazanca sahip olacaktır.

        Rüyada Kuyruklu Yıldız Görmek

        Rüyada kuyruklu yıldız görmek rüya sahibinin ihtiyacı olan şanslı dönemin gelmekte olduğunun müjdecisi olarak görülür. Bu rüyayı gören kişinin talihi açılır ve kazancı artar. Hatta bu rüyanın sahibinin zengin ve ünlü biri bile olabileceği belirtilmektedir. Bazı alimler bu rüyayı gören kişinin bir seyahate de çıkacağını söylerler.

        REKLAM

        Rüyada Kayan Yıldız Görmek

        Rüyada kayan yıldız görmek rüya sahibinin çocuklarından yana talihli olduğunu göstermektedir. Rüya sahibinin çocukları başarılı bir kariyere sahip olacaktır. Farklı bir yoruma göre de rüyayı gören kişi istekler ve hayallerine kısa sürede ulaşır. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin uzun zamandır dua ettiği şeylere sahip olacağına inanılır.

        Rüyada Yıldız Kaydığını Görmek

        Rüyada yıldız kaydığını görmek genelde kardeşe tabir edilir. Eğer rüyayı gören kişinin kardeşi yoksa kendisini adaleti önemseyen ve karakter sahibi biri olduğuna da yorulmaktadır.

        Rüyada Yıldızlarla Dolu Gökyüzü Görmek

        Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek rüyayı gören kişinin yalnız hissedeceği bir dönem yaşayacağına ve bu dönem psikolojik sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir. Aynı zamanda bazı alimler rüyanın hayırlı olduğunu düşünüp rüya sahibinin şanlı şöhretli bir yaşamı olacağını da belirtmiştir.

        Rüyada Yıldız Kayarken Dilek Tutmak

        Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak hayırlı görülen bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi rüyasında dilediği dileğine kısa süre içinde kavuşacaktır. Aynı zamanda rüya sahibi uzun zamandır hayalini kurduğu şeylere sahip olmaya başlar. Bazen bu rüyanın rüya sahibinin kısmetinin açılacağına delalet olduğunu söyleyen alimler de vardır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ