Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt tatilde - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Son dönemin popüler oyuncularından Sevda Erginci, tatil sezonunu açtı.

        2

        Uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Yılmaz Kunt ile aşk yaşayan Erginci, sevgilisi ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı. İkiliye tatilde anneleri de eşlik etti.

        3

        Önceki gün Türkbükü'ndeki bir plajda görüntülenen çift, uzun süre arkadaşlarıyla birlikte sohbet etti. Erginci ile Kunt, ardından sıcak havadan bunalınca kendilerini serin sulara bıraktı.

        4

        Kısa bir süre suda vakit geçiren ikili, daha sonra iskeleye çıktı. Ayrıca Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt'un yakın zamanda nikah masasına oturmayı planladıkları öğrenildi.

        5

        "BOY" AÇIKLAMASI: ÇOK ACIMASIZLAR!

        Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sık sık karşılaştığı bir durum ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

        Boyu (1,59 ) hakkında yapılan acımasız yorumlarla ilgili konuşan Erginci, konuyla ilgili, "Aslında çok sıkıldım bunu konuşmaktan ve artık umursamak istemiyorum. Çünkü yıllardır bana en çok sorulan ve söylenen şey bu... Hiç tanımadığım, hayatımda yeri olmayan insanlar bunu sorun haline getirmeden önce, farkında da değildim açıkçası. Veya esprisi yapılırsa çok güldüğüm bir konuydu. Samimi bir şekilde yapıldığında hala öyle. Bunun son zamanlarda çok sık ve acımasızca yapılıyor olmasının sebebi, hepimizin sosyal medyada fazla ulaşılabilir olması ve insanların kişisel mutsuzlukları sanırım." demişti.

        27 yaşındaki Erginci, sözlerine, "Yapılması gereken onay beklemeden kendini sevmek, kusurlarını bilip, yeri geldiğinde dalga geçebilmek" şeklinde devam etmişti.

        6

        HESABI ÇALINMIŞTI

        Sevda Erginci'nin, 1,5 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabı ise kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklenmişti.

        Sosyal medya sayfasındaki paylaşımlarla dolandırıcılık yapıldığı belirtilen Erginci, suç duyurusunda bulunmuştu.

        7

        "HESABIMA DAHA YENİ ULAŞABİLDİK"

        Takipçilerini uyarmayı ihmal etmeyen 27 yaşındaki ünlü oyuncu, hesabını geri almasının ardından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

        "Gerekli hukuki süreci başlattım" diyen Sevda Erginci, yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

        Merhabalar... Birçoğunuz biliyorsunuz zaten. Salı günü Instagram hesabım çalındı. Az önce daha yeni ulaşabildik ve geri alabildik. Bu süreçte tam olarak ne yaptı bilmiyorum ama birkaç story attığını biliyorum, o storyler üzerinden de birilerini dolandırmaya çalıştığını biliyorum.

        8

        "SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNUN!"

        Çok fazla mesaj var. O yüzden şu anda hepsini okuyamıyorum. Kimi dolandırdı, kime ne zarar verdi, kime ne yazdı bilmiyorum. O yüzden bir yerlere para yatırdıysanız, bir zararınız varsa lütfen hemen savcılığa şikayette bulunun. Ben gerekli hukuki süreci başlattım zaten. Bu süreçte destek olan herkese de çok teşekkür ederim.

        9

        3 YILDAN 10 YILA KADAR HAPİS CEZASI VAR

        Dolandırıcılık suçu Türk Ceza Kanunu’nun 157. Maddesinde; “Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişi bu eylemiyle dolandırıcılık suçu işlemiş olur.” şeklinde düzenlenmiştir.

        Kanunun 158. Maddesinde de bu suçun nitelikli hallerinde; bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle işlenmesi sayılmış ve üç yıldan on yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezasına hükmolunacağı düzenlenmiştir.