Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sevda Erginci: Yılmaz Kunt ile evliliğe ihtiyaç duymuyoruz
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sevda Erginci, dün akşam Bebek'teki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Son günlerde tiyatro oyunlarında sahne aldığını söyleyen Erginci, "Dizi projelerini okuyoruz bir yandan da tiyatroya devam ediyorum. Yaz aylarında bir dizi projesi olabileceğini düşünüyorum." dedi.

        2

        "MUTLUYUZ"

        Erginci, geçtiğimiz yıl sevgilisi Yılmaz Kunt'un avukat Seray Öztürk'e attığı mesajların ifşa olmasının ardından ünlü oyuncudan ayrılmıştı. Ancak daha sonra Kunt ile barışan Sevda Erginci, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

        Erginci, "Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda çok mutluyuz." açıklamasını yaptı.

        3

        "BİRLİKTE YAŞIYORUZ"

        Ünlü isim, gazetecilerin "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Şu an için öyle bir durum yok. Evliliğe ihtiyaç duymuyoruz şu an zaten birlikte yaşıyoruz. Ailelerimizinde öyle 'evlenin' baskısı yok, onun için şu an çok mutluyuz." yanıtını verdi.

        4

        NELER OLMUŞTU?

        Her şey Seray Öztürk'ün, Erginci ile aşk yaşarken kendisiyle mesajlaşan Kunt'un yazışmalarını Instagram hesabından paylaşmasıyla başlamıştı. Geçtiğimiz yıl aileleriyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Erginci ile Kunt, yaşadıkları ifşa şoku sonrası birbirlerini silmişti.

        5

        "EVLİLİK YOLUNDAYKEN SÜREKLİ BENİMLE BULUŞMAYA ÇALIŞTIN"

        Paylaşılan mesajlarda ünlü oyuncunun, Öztürk ile buluşmak için mesajlar attığı görülmüştü. Avukat Seray Öztürk'ün, Kunt'la tüm yazışmalarının ifşa olduğu hesabından Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci hakkında çıkan evlilik haberi de yayınlanmıştı.

        Seray Öztürk'ün Instagram hesabından paylaşılan gönderide, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?" ifadeleri yer alıyordu.

        6

        "NİŞANLI OLDUĞUN HALDE BENİ DE İDARE ETMEYE KALKTIN"

        Oyuncunun kendisine attığı fotoğraf ve videoların da paylaşıldığı Öztürk'ün hesabında, "İyi tatiller" yazılarak, Erginci ve Kunt'a gönderme de yapılmıştı. Seray Öztürk'ün hesabından, "Yılmaz Kunt; sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?" mesajı da paylaşılmıştı.

        7

        "HACK" AÇIKLAMASI

        Çıkan haberlerin ardından avukat Seray Öztürk'ün Instagram hesabından paylaşımlarla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Gönderide Öztürk'ün hesabının hack'lendiği iddia edilmişti:

        Müvekkilimiz Avukat Seray Öztürk'ün yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların kendi iradesi dışında ifşa edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Müvekkilimizin akıllı telefonunun ve sosyal medya mecralarının hacklenmesi nedeniyle yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların içeriği bir hacker grubu olarak değerlendirdiğimiz yapı tarafından yayınlanmaktadır. Müvekkilimizin yurda dönmesini müteakip konuyla ilgili tüm yasal yollara ivedilikle başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ