Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        HTTP/1.0 404 Not Found Cache-Control: no-cache, private Date: Thu, 28 Mar 2024 09:13:41 GMT HABERTÜRK - Sayfa Bulunamadı
        404
        Sayfa Bulunamadı
        5 saniye içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz.
        Beklemek istemiyorsanız tıklayın...
        Haberler Ekonomi Otomobil Son dakika: OSD’de bayrak değişimi! - Otomobil Haberleri

        Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 47'nci Olağan Genel Kurulu ve Başarı Ödülleri Töreni'ni gerçekleştirdi.

        Genel kurulda derneğin üst yönetiminde değişiklik yaşandı.

        Buna göre, 2018’den bu yana OSD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Haydar Yenigün, bayrağı Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu’ya devretti.

        2012’den beri Ford Otosan genel müdürlük görevini de yürüten Haydar Yenigün, 1 Nisan 2022 itibariyle Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı olarak yeni görevine başlayacak.

        OSD genel kurulunda, otomotiv sektörünün, paydaş sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının katıldığı OSD Buluşmaları Söyleşisi de düzenlendi.

        REKLAM

        Etkinlikte, otomotivdeki dönüşümün Türkiye'ye yansımaları, karşılaşılan riskler ve fırsatlar ile sanayinin gelecek vizyonuna ilişkin görüşler paylaşıldı.

        OSD yönetimindeki değişiklik ile birlikte, Türk otomotiv sanayisine yön veren bir başka kuruluş aynı hafta içinde yönetimini değiştirmiş oldu.

        Dün de, Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) 36. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ODD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, başkanlık görevinin iki dönemin ardından bu ay sona ereceğini açıklamış ve derneğin yeni yönetim kurulu belirlenmişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ