Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa “Hakkımda ne karar verilir bilemem” diyen Deniz Çoban’la ilgili konuşan MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu “Önce rahatlasın, kararını alsın" dedi - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Atilla TÜRKER

        Türkiye dün geceden beri Deniz Çoban’ı konuşuyor, Çoban’ın Kasımpaşa Çaykur Rize maçının ardından kameralar önüne geçip “Maçı katlettim, özür dilerim” açıklamasını tartışıyor.

        Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda 90+5’te Rizespor lehine verdiği penaltı sonrası soyunma odasında pozisyonu izleyen ve hatasını anlayan Çoban, Lig TV canlı yayınında özür diledikten sonra “Hakemliği bırakacak mısınız?” sorusuna “Artık ne olur, hakkımda ne karar verilir bilemem” demişti.

        HABERTÜRK, Çoban’ın bu sözleri sonrası MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’na genç hakemin geleceğini ve hakkında nasıl bir karar alınacağını sordu.

        ‘BİR SÜRE DİNLENECEK’

        Müftüoğlu, Deniz Çoban’ın “Hakemliği bırakıp bırakmayacağıma henüz karar vermedim” şeklindeki sözleri ile ilgili olarak, “Deniz hoca maç sonrası Rıza Çalımbay’a gidip özür dilese olabilirdi. Ama canlı yayına çıkması bizi zor durumda bıraktı. Kararı kendisi verecek. Kararı belli olsun, biz de ona göre bakarız” dedi.

        Çoban’ın performansına da değinen MHK Başkanı, “Hepimiz izledik, kamuoyu da gördü, Deniz Çoban’ın mevcut performansı iyi değil. Belli bir süre dinlenecek. Sonrasında da kararı kendisi verecek. Olaylar bir normale dönsün, Deniz Çoban rahatlasın, kararını alsın, biz de durumunu gözden geçiririz. Şu aşamada ılımlı davranmamız gerek” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ