Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Fırat Aydınus'un derbi notu belli oldu

        Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçını yöneten hakemlerin notları belli oldu...

        Karşılaşmanın gözlemcisi Yunus Yıldırım, hakem Fırat Aydınus ve yardımcıları Aleks Taşçıoğlu ile Arkın Akgöl'e beklenenin çok üstünde notlar verdi.

        Buna göre hakem Aydınus hatasız bulundu ve 'çok iyi' anlamına gelen 8.4 puan aldı.

        Fenerbahçe'nin 'ofsayt' tartışmalarına yol açan golünde bayrak kaldırmayan yardımcı hakem Arkın Akgöl'ün notu Aydınus'tan da yüksek oldu: 8.5.

        OFSAYT POZİSYONUNA 0.1 FAZLA PUAN

        Gözlemci Yunus Yıldırım'ın, Galatasaraylılar'ın ofsayt diye itiraz ettiği bu pozisyon için 'doğru tespit etti ve cesurca devam ettirdi' diyerek, Akgöl'e artı 0.1 puan fazladan verdiği öğrenildi.

        Diğer yardımcı Aleks Taşçıoğlu'nun notu ise 0.1 puan düştü ve 8.3 oldu. Taşçıoğlu’nun notundaki küçük düşüşün, Diego’nun golü öncesinde Sabri’nin topla elle oynamasını, hemen önünde olmasına rağmen görmemesinden kaynaklandığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ