Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Mustafa Reşit Akçay: "İkinci maç için avantajlıyız" - Futbol Haberleri

        Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıklarını ve ikinci maç için avantaj yakaladıklarını söyledi.

        Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akçay, mücadelenin zor geçtiğini belirterek, "Saldırgan bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk, öyle de oldu. İstatistiklere baktığımızda kenardan merkeze gelerek golleri bulan bir takım. Ölü topları iyi değerlendiren bir ekip. İkinci bölgede beklediler ve ani atak oyununda başarılı oldular. Disiplinli bir takım. İki gol atarak Ankara'ya, ülkemize dönmek güzel. İkinci maç için avantaj yakaladık." dedi.

        İyi bir rakiple karşılaştıklarını ifade eden Akçay, "İkinci maçta da dikkatli olacağız. Oyuncularımı kutluyorum. Deplasmanda 2 gol atmak güzel, ikinci maç için avantajlıyız. Ayrıca taraftarlarımızı kutluyorum. Teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Teknik direktör Akçay, geçen yıl ortaya koyduklyarı performanslarının yüzde 50'si ile sahada yer aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "İstatistikler çok düşük. Bazı bölgelerde sorunlar yaşadık. 15-20 gün hazırlandık. Hala üzerine koymayı bekliyoruz. Maç kondisyonunu henüz yakalayamadık. Zimbru bize göre avantajlıydı. Biz bunu yakaladığımızda yukarı doğru tırmanacağız. İlk maçlar her zaman zordur. Zimbru daha tecrübeli bir takım. Biz ise böyle bir ortamla ilk kez karşılaşıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ