Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuğba Özay: Mesleğimin en zirve zamanında başıma geldi
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Başrollerini Reha Özcan, Selahattin Taşdöğen, Ayşenil Şamlıoğlu ve Kemal Başar'ın paylaştığı “Yedi Filmi’nin galası önceki akşam gerçekleşti. Gecede sunuculuk yapan Tuğba Özay (44), basın mensuplarıyla sohbet etti.

        2

        "MESLEĞİMİN EN ZİRVE ZAMANINDA BAŞIMA GELDİ"

        Muhabirler, Özay'a, "Hapse girmem çok ciddi bir travmaydı." açıklamasını hatırlattı. Konuyla alakalı yeni açıklamalarda bulunan Tuğba Özay, "Mesleğimin en zirve zamanında başıma geldi. Büyük travma yaşadım. Çok kötü günlerim geçti." şeklinde konuştu.

        3

        "HAPSE GİRMEM ÇOK CİDDİ BİR TRAVMAYDI"

        Öte yandan ünlü isim, geçtiğimiz hafta hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. 2007 yılında 5,5 ay cezaevinde yatan Tuğba Özay, o dönem yaşadıklarını anlatmıştı.

        Ünlü isim, "Hayatımda hazmedemediğim şeyler var. 2007'de hapse girmem... İlgim olmayan bir olaydan 5,5 ay hapis yattım. Çok ciddi bir travmaydı. En yoğun çalıştığım dönemdi. Asla hak etmedim. Fakat o dört duvar arasındaki süreci de iyi ki yaşamışım. Ben o acılardan çok şey öğrendim. Oradaki acılı kadınların yaşamını öğrenince dünyaya daha farklı bakmaya başladım. Kendi içimde olgunlaştım. O süreçten sonra panik ataklar başladı. Cezaevinde okudum, yazdım, insanları dinledim. 15 adımlık avluda kuşları izledim, ağladım..." şeklinde konuşmuştu.

        4

        "ANNEMLE BABAMIN HAYATINI KURTARDIM"

        Tuğba Özay, "Hayatınızda yaşamak istemediğiniz olay hangisiydi?" sorusuna da yanıt vermişti.

        Özay, "15 yaşında ailemle trafik kazası geçirmiştim. Çok korkunçtu. O kazada annemle babamın hayatını kurtaran ben oldum. Köprü yolunda babam arabadan fırladı yola. Boynum kırılıyordu, ölü gibi yerde yatıyordu. Karşıdan TIR geliyordu. El salladım, 'Dur!' diye... Babamın üstüne kapandım. Annem de su arkının içine düşmüş. Ben söylemesem babamla bizi alıp, hastaneye götürecekler annem de o kar, tipinin içinde orada kalacaktı." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Tuğba Özay, 4 yaşında okuma ve yazmayı öğrendiğini ayrıca ilkokula da 2. sınıftan başladığını açıklamıştı.

        Özay, "Eğitimci bir ailenin çocuğuyum. Annemin yanında çanta gibi okula giderdim. 4 yaşında okula başladım. Sınıf atlayıp, ilkokula 2. sınıftan başladım." demişti.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ