Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kız Kardeş dizisi 17. bölüm izle full HD! Kanal D ile Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça kesintisiz izle
        1

        Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Eda Teksöz oturuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan "Üç Kız Kardeş" dizisinin senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor. İşte Üç Kız Kardeş dizisi 17. son bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        ÜÇ KIZ KARDEŞ 17. BÖLÜM İZLE!

        Üç Kız Kardeş 17. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Üç Kız Kardeş son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ 17. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Mine’nin Somer’in bebeğini dünyaya getirmesi, dolu dizgin giden Somer ve Türkan’ın aşk hayatını etkiler. Mine’nin planı bebeğiyle birlikte Somer’in kalbini de hayatını da yeniden kazanmaktır. Mine, Somer’i elde etmek için Nihat’ın varlığını Somer’i kışkırtmaya yönelik kullanır. Nihat, bebek uğruna Mine’ye de zarar vermeye kalkınca Somer, Mine ve bebeğini sahiplenmek durumunda kalır.

        Nesrin’in, Mine’den öğrendiği Somer ve Mine’ye dair gerçekler Nesrin’i yıkar. Nesrin, geçmişinde Dönüş’le ilgili yaşadığı travmalara zihnen yolculuk etmeye başlayınca bütün aile Nesrin’in etrafında seferber olur.

        Derya, Fatih’ten öğrendiği üzere Fatih’in kendi öz babası olduğunu düşünürken bir yandan da yeni bir hayata başlamanın eşiğindedir. Serdar ve Derya, üniversitede istedikleri bölümü kazanmıştır. Bu öğrenim hayaline bir tek Dönüş eşlik edemez.

        Özer, bir zamanlar terk ettiği oğluyla yüzleşmek zorunda kalır. Özer’in oğlu Mustafa Korman, Ayvalık’a gelir.

        Somer, Mine ve bebeğine sahip çıkacak mı? Nesrin’in yaşadığı travma Dönüş’ün annesiyle ilgili gerçekleri öğrenmesine neden olacak mı? Mustafa, babası Özer’den talep ettiklerini alabilecek mi?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ