Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Üvey Anne'nin Serap'ı Hazal Filiz Küçükköse’nin ikizi ortaya çıktı! Birbirlerinin yerine geçiyorlar!
        1

        ATV ekranlarında 19 Haziran Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Üvey Anne dizisinde Serap karakterini canlandıran güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren isimler arasında yer alıyor.

        2

        Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan fakat reyting kurbanı olan Bir Peri Masalı adlı dizide boy gösteren başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, bu sefer de kardeşi yani ikizi ile gündemin konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü oyuncu bir konuşmasında ikiziyle birbirlerinin yerine sınava girdiğini söylemişti.

        3

        19 Haziran Pazartesi akşamı ekran macerasına başlayan Üvey Anne dizisinin kadrosunda; Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular bulunuyor.