Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt'ten yeni 'Angelina Jolie' iddiası: Yasa dışı! - Magazin haberleri
        1

        Brad Pitt'in 2019'da yollarını ayırdığı eski eşi Angelina Jolie'ye karşı Güney Fransa'daki ortak mülkleri olan Miraval Şatosu'nun kontrolü nedeniyle açtığı son dava sürüyor.

        Çiftin davası, 17. yüzyıldan kalma Fransız mülkünün ve bağın mülkiyeti konusunda dağınık bir anlaşmazlığa dönüştü.

        2

        "YASA DIŞI!"

        Fox News'te yer alan habere göre; Ünlü aktör, eski eşini çok sevdiği işindeki yüzde 50 hissesini gizlice Rus oligark ve "Ruhlar Kralı" olduğu iddia edilen bir kişiye satmakla suçladı. Pitt, eski eşinin Fransız şaraphanesindeki hissesini satmasını, "kinci ve yasa dışı" olarak nitelendirdi.

        3

        Yeni iddialar ise geçtiğimiz ay Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nde Jolie'ye karşı güncellenmiş bir şikayette toplandı.

        Ayrıca yargıçtan Rus milyarder Yuri Shefler ve şirketini, Pitt'in aile firmasının ortak sahibi yapan anlaşmayı iptal etmesi istendi.

        4

        GİZLİCE ROMA'YA GİTTİ

        Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde anneleriyle birlikte kalan çocuklarını görmek için harekete geçmişti. Özel korumalar eşliğinde sırtında gitarıyla havaalanından çıkış yapan ünlü aktör, kendini beyaz bir şapka ile kamufle etmişti. Pitt'in daha sonra oteline yerleştiği ifade edilmişti.

        5

        NELER OLMUŞTU?

        Jolie'nin alkol şirketi ve emlak hisselerini satma planları, Pitt tarafında kendisine açılan bir dava ile engellenmişti. Ancak bu hukuk mücadelesinin galibi Angelina Jolie olmuştu.

        6

        Jolie, 164 milyon dolarlık Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50'lik hissesini şarap grubu Tenute del Mondo'ya satmıştı.

        Alkol üreticisi Stoli Group'un küresel CEO'su Damian McKinney, Stoli'nin Miraval'ın şaraplarına ve markasına duyduğu hayranlığı dile getirmişti. McKinney, ayrıca Brad Pitt'in yanında yer almaktan heyecan duyduğunu da belirtmişti.

        7

        "EYLEMLERİ KİNCİ NİTELİKTE"

        Jolie ve Pitt'in devam eden yasal mücadelelerine hakim olan bir kaynak, son davalar hakkında, "Angelina'nın Brad'e yönelik eylemleri sürekli olarak kinci nitelikte. Bu, bir kişinin kuralları aşmaya ve yükümlülüklerinden kaçınmaya çalışmasının başka bir örneğidir." ifadesini kullanmıştı.

        8

        O DÖNEM SEVGİLİSİNİ ŞATOYA GETİRMİŞTİ

        İkilinin şato için karşı karşıya gelmesinin arkasında başka nedenlerin olduğu da konuşulmuştu. Brad Pitt'in Alman model Nicole Poturalski ile geçtiğimiz yıllarda Miraval Şatosu'nu ziyaret etmesi, Angelina Jolie için bardağı taşıran son damla olduğu ileri sürülmüştü.

        Fotoğraflar: AP, Reuters, Backgrid USA

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ