Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Ne Yapsak - 9 Şubat 2020 (Marina Abramovic, 'Aşk Tesadüfleri Sever 2' ekibi, Francesca Lombardo)

        Dünyaca ünlü performans sanatçısı Marina Abramovic sadece Habertürk'te! Marina Abramovic'in 50 yıllık retrospektifi Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ve Akbank Sanat'ta sergileniyor. Marina Abramovic Türkiye'deki ilk sergisi 'Akış'ın detaylarını Aysun Öz'e anlatıyor.

        Ne Yapsak'ın ikinci bölümünde, 'Aşk Tesadüfleri Sever 2' filminin ekibi Aysun Öz'ün konuğu oluyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak oturuyor. Filmin başrol oyuncularından Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz ile filmin yönetmenlerinden İpek Sorak, gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan ve 1960'ların İstanbul'undan günümüz Ankara'sına uzanan filmin hazrlık sürecini Ne Yapsak'ta anlatıyor.

        Programın üçüncü bölümündeyse İtalyan prodüktör ve DJ Francesca Lombardo iklim değişikliği ve küresel ısınmanın önemine dikkat çekmek için "Life of Relief" kampanyası çerçevesinde konserlerinde bilet alan herkes adına birer ağaç dikilmesine katkı sağlıyor. Bugüne kadar binlerce ağacın dikilmesini sağlayan elektronik müziğin yaratıcı ismi, RX İstanbul'da verdiği konser öncesi Ne Yapsak'ın konuğu oluyor.

        BAKMADAN GEÇME