Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Vogue 2018 yılının en şık giyinen kadınlarını duyurdu
        1

        Vogue dergisi kraliyet mensupları, oyuncular ve müzisyenlerin yer aldığı en iyi giyinenler listesini duyurdu. Sonuçlara göre Meghan Markle, eltisi Kate Middleton'ın tahtını ele geçirdi.

        2

        Yıllardır zarif stiliyle pek çok moda dergisi tarafından övgüyle bahsedilen ve stiliyle milyonlarca kadını kendine hayran bırakan Kate Middleton, Vogue listesine giremedi.

        3

        Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnunda üyesi Meghan Markle ise listede üçüncü sırayı kaptı. İlk çocuğunu bahar aylarında kucağına alması beklenen Sussex Düşesi, Lady Gaga, Rihanna, Emma Stone gibi isimlerle birlikte Vogue'nin en iyi giyinen listesinde yer aldı.

        4

        Meghan Markle'ın üçüncü sıraya yerleşmesinde en büyük etken olarak cesur tercihleri kabul edildi.

        5

        Markle, koyu oje yasak olmasına rağmen sürdü, Kraliyet Ailesi'nde tercih edilmeyen omuzu açık elbiseler giydi. İngiliz tasarımcıların yanında ABD'li tasarımcıların da kıyafetlerini giydi. Middleton ise koyu renk elbiseler ve uzun montlarla kendini riske atmadı.

        6

        Derginin belirlediğine göre yılın en iyi giyinen yıldızı Tracee Ellis Ross oldu. Onu Lady Gaga izledi. İşte Vogue'un en iyi giyinenler listesi...

        Tracee Ellis Ross