Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Sakarya'nın Karasu ilçesinde yangında mahsur kalanların imdadına itfaiye yetişti - En Son Haberler | Son dakika haberleri
        1

        Apartmanın 5’inci katında balkonda mahsur kalan aynı aileden 5 kişi ise itfaiye tarafından sepetli vinç ile kurtarıldı. Kurtarma anları kameraya da yansıdı.

        2

        Yangın, saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı İncilli Mahallesi 620 sokaktaki 5 katlı apartmanın 1’inci katındaki dairede meydana geldi.

        3

        Emire Ceyran’a ait dairede çıkan yangını fark eden Çevredekiler, durumu itfaiyeye haber verip, binayı terk etti. Dumanla kaplanan binadan çıkamayan birçok kişi ise itfaiye tarafından merdivenlerden tahliye edildi.

        4

        İtfaiye ekipleri, bir yandan yangına müdahale ederken diğer yandan da dairelerin kapısını tek tek çalarak kontrol etti.

        5

        Ancak apartmanın 5’inci katında mahsur kalan aynı aileden 5 kişinin yanına ulaşan ekipler, yoğun duman nedeniyle aileyi çıkaramadı. Ekipler, aileyi hava almaları için dairenin balkonuna çıkardı.

        6

        Ekipler, balkonda mahsur kalan aynı aileden 5 kişiyi, itfaiyenin sepetli merdiveniyle kurtardı. İtfaiye sepetine bindirilen baba Refik Aydınlı, anne Selma Aydınlı ile 9, 7 ve 5 yaşındaki 3 çocukları bulundukları yerden indirildi.