Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Gülben Ergen'den Muhammet'e yardım eli

        Gülben Ergen, Show TV’de hafta içi her gün canlı olarak ekrana gelen programı Gülben’de, acil kalp nakli bekleyen minik Muhammet için canlı yayında yardım çağrısı yaptı.

        Bakırköy Anadolu Kız Meslek ve Kız Teknik Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yavuz Dönmez ile Şennur Dönmez çiftinin bebekleri Muhammet Eren Dönmez henüz 17 aylık olmasına rağmen kalbi şu an 16 yaşındaki bir insanın büyüklüğünde.

        Muhammet Eren’e doktorlar, kalp kası bozukluğu teşhisi koydu. Kalp kası sadece yüzde 10 çalışan ve gün geçtikçe daha da büyüyen minik Muhammet için tek çare kalp nakli. Dönmez çifti, Twitter’da #muhammeticinelele hashtag’i ile Türkiye’de gerçekleştirilemeyen kalp nakli için seslerini Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık’a duyurmaya çalışıyor. Ailenin sesini duyan ve baba Yavuz Dönmez’i canlı yayına telefonla bağlayan Gülben Ergen, tüm Türkiye’yi minik Muhammet için yardıma çağırdı.

        İzleyenleri #muhammeticinelele hashtag’iyle twit atmaya çağıran Ergen, yardım etmek isteyenler için baba Yavuz Dönmez’in 0506 489 04 38 No’lu telefonunu ve Halkbank’ta açılan 0878 01023742 No’lu yardım hesabını da canlı yayında verdi. Dönmez çifti bugünkü programa katılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ