Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler ünlülerin fetişleri, fetiş, fetişler, fetişist, quentin tarantino, ayak fetişisti, scarlett johansson, robert pattinson, seks, seks sırları, seks fetişleri, angelina jolie, s&m, sado-mazoşist, eva longoria, seks fantezisi
        1

        Fetiş, ilkel toplumlarda tapınılan ya da uğur getirdiğine, kişiyi koruduğuna inanılan nesne anlamına gelse de, söz konusu cinsellik olduğu zaman bu tanım biraz değişiyor. Bir fetişi olan insan, yaşamayan nesnelerle ilgili ya da vücudun belirli bölümlerine karşı cinsel dürtüler ve davranışlar gösterir.

        Biz de Hollywood ünlülerinden birkaç örnekle bazı ilginç fetişleri derledik.

        2

        Christina Aguilera

        Christina Aguilera, eski eşi Jordan Bratman için 'hemşire' kıyafeti giydiğini itiraf etmişti.

        3

        Seks hayatı konusundaki sırlarını dünyayla paylaşmaktan kaçınmayan Aguilera, Sun gazetesine verdiği bir başka röportajda, eşi Jordan'a doktor kıyafeti ile içi 'oyuncak' dolu doktor çantası hediye ettiğini söylemişti.

        4

        Quentin Tarantino

        Ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun ayak fetişisti olduğunu itiraf etmemiş olsaydı bile tüm çalışmalarında bunun izlerini gördüğümüzden tahmin etmek zor olmazdı. Filmlerinde pek çok kez kadın yalnızca kadın ayağının olduğu kareler yer alırken ünlü yönetmenin setlerde kadın oyuncuların ayaklarına dakikalarca bakakaldığı da bilinen bir gerçek.

        5

        Gawker adlı magazin sitesinin ortaya çıkardığı bir e-mail'de, Tarantino ile tek gecelik ilişki yaşayan bir kadının ilginç bir itirafı, ünlü yönetmenin bu fetişinin ciddi boyutlarda olduğunun bir kanıtıydı. İddiaya göre kadın, ünlü yönetmenle cinsel olarak bir birleşme yaşamamış, Tarantino kendini tatmin ederken kadının ayaklarını yalamıştı. Uma Thurman'ın ayakkabısından şampanya içen Tarantino'nun ayak fetişisti olduğuna dair daha ileri kanıta gerek yok...

        6

        Eva Longoria

        Adını “Desperate Housewives” dizisiyle duyuran Eva Longoria, seks hayatı hakkında yaptığı dobra röportajlarla da gündemden düşmeyen bir isim. Konuşmalarında, erkeğin onu nasıl tatmin edeceğini onun gösterdiğini her zaman dile getiren seksi yıldız, ipek fularla yatağa bağlanma fikrinin çok hoşuna gittiğini, itaatkar olmanın tahrik edici olduğunu da itiraf etmişti.

        7

        Angelina Jolie

        Brad Pitt'in eşi, 6 çocuk annesi ve BM İyi Niyet Elçisi seçilen Angelina Jolie, Pitt ile evlendikten sonra cinsel hayatının tamamen değiştiğini, kendini yeniden keşfettiğini söylese de, 2010 yılında verdiği bir röportaj ve çektirdiği fotoğraflar Jolie'nin S&M (sado-mazoşist) ilişki düşkünü olduğunu kanıtlar nitelikteydi. Özellikle boynunda siyah bir tasma ile görüldüğü fotoğraf ve seks sırasında bıçaklarla oynamaktan zevk aldığı yönündeki itirafları, gerçek bir S&M ilişki tutkunu olduğunun göstergesiydi.

        8

        Nick Lahey

        Ünlü şarkıcı Jessica Simpson ile evli olduğu dönemde yaptığı itirafla gündeme oturan Nick Lahey, eşinin kıyafetlerini ve topuklu ayakkabılarını giymekten tahrik olduğunu söylemişti. Lachey'in renkli bir cinsel hayatı olduğu, ikinci eşi Vanessa Minnillo ile açık havada bir jakuzide seks yaparken görüntülenmelerinden de anlaşılıyor.

        9

        Scarlett Johansson

        Otomobiller... Seksi yıldız Scarlett Johansson'u tahrik eden aslında otomobilin kendisi değil, otomobilde seks yapma fikri... Bir gazeteye 2008 yılında verdiği röportajda ''Bence otomobilde seks yapmak inanılmaz tahrik edici ve yaramaz bir düşünce, özellikle arka koltuk bunun için çok müsait'' ifadelerini kullanmıştı.

        10

        Robert Pattinson

        Alacakaranlık film serisinin fenomeni Robert Pattinson, az sonra okuyacağınız fetişi kendisi tarafından bizzat söylenmese de, çalkantılı ve tutkulu bir aşk yaşadığı Kristen Stewart tarafından söylenmesi kuşkuya pek yer bırakmıyor.

        11

        Kristen Stewart, Pattinson'u aldatmasından sonra Vogue İngiltere dergisine verdiği röportajda yakışıklı aktöre hala aşık olduğunu, Pattinson'un da onu hala sevdiğini düşündüğünü söylemişti. Pattinson'un kendisine “koltuk altlarını yalayacak kadar” aşık olduğunu belirten Stewart, bu itirafla gündeme bomba gibi düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ