Hadise, Kerimcan'ı tercih etti
Hatırlarsınız geçen hafta sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz ve Caner Çalışkan’ı yazmıştım. İkilinin ne kadar çok dikkat çektiğinden, bir dakika boş vakitlerinin olmadığından bahsetmiştim. Hatta Kerimcan Durmaz’ın aylık kazancının 200 bin TL’nin üzerinde olduğundan bahsettim. Ben o haberi yazdığım gün telefonum durmadı. O kadar çok kişi bu ikilinin numarasını istedi ki anlatamam. “Ne olur bizi görüştür, bir işimiz var” diyenlerden tutun da “Açılışa çağıracağız” diyenine kadar. Yani ikili son günlerde pek meşhur.
Hadise de önceki gün Bodrum’da plajını açtı. Kendi sahneye çıkıp şov yapabilirdi ama Kerimcan Durmaz ile start almayı uygun gördü. Hadise, Kerimcan Durmaz’a lüks bir tekne bile gönderdi plaja gelirken rahat etmesi için. Hadise de orayı Kerimcan kadar doldurabilirdi diye düşünüyorum, ama birçok kişi “Asla dolduramazdı” yorumları yaptı. Gün boyu bu tarz dedikodular dolaştı; bunu anlamamız için Hadise’nin de kendi özel şovuyla plajında görünmesi gerekiyor öyle değil mi?
İKİ KADIN DERİN YARA ALDI
Milli maç sonrasında yaşanan galibiyette iki kadın derin darbe aldı. Biri daha kucağına almadığı bebeğine sayısız küfür edilen Buse Terim, biri de sadece Arda Turan’ın sevgilisi diye Aslıhan Doğan. Şimdi kalkıp “Futbol şöyle, futbol böyle” türünden yazılar yazmayacağım. Bence artık kimse bu tarz şeyler de yazmasın. Yeter, bıktık çünkü. Boşa yazılıyor, boşa konuşuluyor. İnsanlar oturup saatlerce konuşuyor, ama hep aynı, hep aynı. Bu mesajları yazana, bu tweet’leri atana gereken cezalar verilmeli. En ağır şekilde hem de.
KIVILCIM KEŞKE ATEŞİ KÖRÜKLEMESE
Seçkin Piriler, bir başka kadın için yuvasını yıkmak, sevdiği eşinden boşanmak zorunda kalmıştı. Ki istemeye istemeye bunu yapmıştı. Ama onun yerinde başka bir kadın olsa bu davayı uzatır, hâlâ boşanmamış olurdu. Bunu yapan çok kadın var. Boşanmayı kabul etmeyen, “Ben bunu hak etmedim” diyen kadınlar var. Seçkin de bunu diyebilirdi, ama demedi. Olayı hem kendi hem de çocukları için daha mantıklı bir hale getirmeye çalıştı ve zaman zaman da Kaan Tangöze ile çocukları için bir araya geliyor. Ama Kıvılcım Hanım tamamen düşüncesizce ve saygısızlıkla bu buluşma sonrası Kaan ile hiçbir şey olmamış gibi misilleme olarak resim paylaşıyor, daha çok tuhaf göndermeler yapıyor. İyi de, yapmayın hanımlar. Neden bu çemkirme, düşüncesizlik? Ortada başka bir kadın var zaten, derin bir darbe almış. Üzülmüş, hâlâ sıkıntılı günler geçiriyor. Atlatamamış. Çocuklarına çaktırmamaya ve üstesinden gelmeye çalışıyor. Burada bir diğer kadının daha dikkatli olması gerekmiyor mu? Aman dikkat. Siz ne kadar saygılı olursanız başkaları da size o kadar saygılı olur.
SON GÜNLERDE EN ÇOK DUYDUĞUM
- Ciddi ciddi başka bir ülkeye yerleşmeyi düşünüyorum.
- Kesin artık yurtdışına taşınıyorum.
- Bilmem kimler taşınmış duydun mu? Her şeyi bırakmışlar burada.
- Bu ülkede çocuk büyütülmez.
- Aman sosyal medyaya bir şey koyarken çok dikkat edin.
- Bodrum’dayım ama tekneden inmeye korkuyorum.Ramazan ya, laf olmasın.
- Kıbrıs’tan birçok kişi yer satın alıyor. En son Candan Erçetin aldı.
AMAN GAZA GELMEYİN
İşte istenen tam da bu. “Cihangir’de bir olay çıkaralım. Hem de bunu ramazanda yapalım. Sonra birileri galeyana gelsin ve haydi olan olsun. Herkes ayaklansın.” Aman üç-beş densizin, ortalığı ayaklandırmaya çalışan kişilerin oyununa gelmeyin. Cihangir’de yıllardır oturan, şehrin ortasında yaşayan biri olarak “Bu densizlere fırsat vermeyin” derim. Yazıktır ki bizim dinimiz bu kadar çirkin bir din değil. Yaşananlar korkunç. Hiçbir açıklaması olmayacak derecede korkunç. Ama bunlara gerekli cezalar verildiği zaman son bulacaktır. Verilmezse geçmiş olsun, ne ilk ne de son olacaktır.
SİZ UYURKEN
Bodrum Sess’te iki kadın locada duruyor. Kadınlar etrafla asla ilgilenmiyor. Ellerinde telefon, sürekli kendilerini çekiyorlar. Gece boyunca her anlarını dudaklarını büze büze görüntülediler.