Kerem gitti, İlker geldi
TAM da böyle işte. Kerem Bürsin gitti, İlker Kaleli geldi. Serenay Sarıkaya’nın yanında artık Kerem Bürsin’i değil İlker Kaleli’yi göreceğiz. Ama sadece Mavi Jeans reklamlarında. Çünkü firma, Kerem ve Serenay’ın sevgili durumlarından çok sıkılmış ve ürünün önüne geçtiğini düşünüp ikilinin yollarını ayırmış.
Panik yapmayın. Sadece reklamlarda ayrıldı sevgililer, normal hayatta hâlâ birlikteler. Kerem’in sadece Serenay’la olan reklam anlaşması bitmiş durumda. Kerem Bürsin’in yerine de İlker Kaleli yani ‘Poyraz Karayel’ seçilmiş.
Firma eminim ki bir araştırma yapıp İlker Kaleli’yi seçmiştir. Çünkü doğru bir seçim mi ilk duyduğumda kestiremedim. Ama şaşırtıcı bir seçim olduğu kesin. Bu arada Serenay’ın boyu İlker Kaleli’den uzun kalacak. Ona da bir çözüm bulunacak mı yoksa olduğu gibi mi yansıtılacak merakla bekliyorum.
Film müziği Teoman’a emanet
BU arada Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in ‘İkimizin Yerine’ adlı sinema filmini de merakla bekleyenlerden biriyim.
Filmin müziklerini Teoman yapıyormuş. Ortaya güzel bir iş çıkacağa benziyor. Teoman’ın gerçek müziklerini özlemiş durumdayız. Bu filmde bu özlemimizi gidereceğini düşünüyorum.
Arkadaşlar İyidir
“OH be, sonunda harika bir gençlik dizisi geliyor” dedim SHOW TV’nin yeni yüzlerle çektiği ‘Arkadaşlar İyidir’ dizisinin ilk tanıtım görüntülerini izleyince. Ne zaman dinlesem çok uzaklara götüren ‘Arkadaş’ şarkısı eşliğinde hem de. Şarkıyı Gripin yeniden yorumlamış, çok iyi bir seçim.
Üniversiteli 5 gencin hikâyesini anlatan dizinin tanıtımını izledikten sonra ben:
1- Tanıdığım ilk arkadaşa karşı ne kadar saf ve doğal duygularla dolu olduğumu hatırladım.
2- Arkadaş uğruna her şeyi yapabildiğimi hatırladım.
3- Yarını düşünmeden anı doyasıya yaşadığımı hatırladım.
4- Dünyayı rahatlıkla kurtarabileceğimizi düşündüğümü hatırladım.
5- Gözümün ne kadar kara olduğunu hatırladım.
Döndüm geçmişe baktım, ne güzel olduğunu fark ettim 20’li yaşların, genç olmanın... Evet hâlâ gencim, öyle hissediyorum ama 20’ler farklı. Çok farklı. Daha farklı. O yüzden bu diziyi daha ilk tanıtımında sevdim.
Eypio fırtınası esiyor
RAP farklı bir kültür bana göre. Benim tarzım değil. O yüzden çok dinlediğim bir müzik türü değil. Ama Eypio’ya kayıtsız kalamıyor insan. Daha doğrusu etrafım yüzünden kayıtsız kalamıyorum. Çünkü herkes:
1- Eypio’yu dinledin mi? Harikalar.
2- Tanıyor musun onları?
3- İnanılmazlar dedikçe şarkıya kayıtsız kalamadım ve çaktırmadan müptelası oldum.
Önceki akşam Sibel Can’ın sahnesindeydi ikili. Harbiye Açıkhava’daki insanlar da hep bir ağızdan şarkıya eşlik ediyordu.