Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Daha önce de yazdım, Tarkan bir evlendi pir evlendi. Hiç olmadığı kadar görünür oldu. Hatta yatağa bile girdi. Malum yatak pozu olmadan olmuyor.

        Yani bu kadar görünmeyen adam, bu kadar kendini saklayan adam, evlendikten sonra bunalıma mı girdi de bu kadar görünür olup kendini yataklara attı.

        Tabii ki değil, gayet mutlu görünüyor, ancak sosyal medya Tarkan’ın da bünyesini bozmuş olabilir. Çünkü birçok kişinin bünyesi altüst malum sosyal medya yüzünden.

        Ancak Tarkan’ın izleyicisi, onu sevenler alışık değil onun bu kadar görünür olmasına. Ve “Tarkan nerelerdesin?” diyen bünye şaşırdı, şimdi de “Tarkan sana âşığım ama bu kadar görünür olman rahatsız ediyor. Biz seni gizli saklı olduğunda da seviyoruz” gibi yorumlar yapıyor.

        Her zaman yazıyorum, insanoğlunu mutlu etmek imkânsız. Tarkan severler de kararsız kaldı bu durumda. Yani 20 sene önce yapmamış bu tarz şeyler, şimdi bir anda ortaya çıkıp yapması olmuyor anlayacağınız.

        ‘YATAĞI BOŞVER, STÜDYOYA GEL’ DİYORSANIZ...

        Eee tabii haliyle bu bünye artık Tarkan’dan yeni ve güzel şarkılar bekliyor. Sevenleri de “Yatağı boşver, stüdyoya gel. Tarkan ne yapar, ne eder?” diye soruyor.

        Şu aralar New York’ta konser veren Tarkan, gece gündüz stüdyoda çalışıyor. Yeni şarkılar gelecek, ama Tarkan yine çöpe atmazsa. Çünkü malum 6 sene oldu. Bu zaman zarfında 3 kez bitmiş, tam “Çıkacak” denilen şarkılar çöpe gitti ve onu sevenler hayal kırıklığına uğradı.

        KUDRET SÖNMEZ TEK GELİYOR AÇILIN

        Of of of diyorum. Kudret Sönmez Tek geliyor, açılın. Kimden mi bahsediyorum? Tabii ki “İçerde”ye katılan Uğur Yücel’den.

        Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor’lu muhteşem kadroya katılan Uğur Yücel’in fragmanı beni benden aldı.

        Uğur Yücel’in tam da bu karakterini özlemişim. Ah bu “İçerde”ye bir de Şener Şen girse, tadından yenmez.

        Televizyon ekranları böyle bir kadroyu ömrü hayatı boyunca unutamaz. Benden söylemesi.

        VE BENSU SORAL PARLIYOR

        “İçerde” ilk başladığında da yazmışım. Bensu Soral, geleceğin starıdır. Türk sineması ve gelecekteki birçok dizide Bensu’nun adını daha çok duyacağız. O da birçok star gibi iddialı yapımların en aranılan ismi olacak gibi. Daha ilk bölümünden “İçerde”de dikkat çekti ve şu ara herkesin dilinde.

        ‘İSTANBUL KIRMIZISI’ HAKKINDA HER ŞEY

        Ferzan Özpetek’in yönetmenliğinde Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Tuba Büyüküstün ve Nejat İşler’li “İstanbul Kırmızısı” filmi hakkında yorumlar:

        - Biliyorum, film galalarına gitmiyorsun ama buna gitmen lazım. Herkes orada olacak. Ciddi statü örneği.

        - Bu film zor Türkiye için. Ama İtalyanlar bayılır.

        - Halit Ergenç’i normal haliyle izlemeyi özlemişim.

        - Mehmet Günsür zaten müthiş, daha da müthişti.

        - Filmi çok sevmedim ama bu film bir imzadır.

        - Tuba Büyüküstün değil de başkası da olabilirmiş. Ama tabii git kendin gör.

        - Nejat İşler daha çok filmde mi oynasa...

        - Bence Nejat, Mehmet ve Halit kesin bir dizide rol almalılar. Ama bu kadar starlı diziler de bazen tutmayabiliyor.

        - Tuba Büyüküstün tuhaf yürümüyor mu? Bak dizide de öyle.

        - Çok güzel kadın Tuba. Bana kısa saç yakışsa anında keseceğim. (Unutmadan, filmi henüz izlemedim. İzleyenlerin sesleri bunlar. Bu hafta ilk işim koşa koşa sinemaya gitmek. Türk filmine her zaman sonsuz destek.)

        Diğer Yazılar