Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BU yaz en çok izlenen dizilerin bir numarası SHOW TV’nin ‘Kalp Atışı’nın jeneriğini izlediğimde “Daha jenerikten kendini belli ediyor. Herkes bu diziden bahsedecek ve izleyecek” demiştim. Yanılmadım.

        Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in başrollerini oynadığı dizi her yayınlandığı gün birinci oluyor. Hiç tahmin etmediğim kişiler bu diziyi izlediklerini ve bayıldıklarını söylüyor. Peki ‘Kalp Atışı’nın diğer yaz ve aşk dizilerinden farkı ne?

        - Dizide güzel kız, yakışıklı çocuk birbirine âşık oluyor. Biri kaçıyor, biri kovalıyor. Klasik bir senaryo gibi gözükse de başka bir duygusu var.

        - Merak uyandırıyor.

        - Hastalar ameliyat odası hariç her yerde ameliyat ediliyor mesela. Heyecan veriyor. Kalıpları zorluyor.

        - Son yılların tüm yaz dizilerinin senaryosunda tatlı flörtlerini izlediğimiz zengin kız-fakir oğlan veya zengin oğlan-fakir kız durumu var. ‘Kalp Atışı’ ajitasyon yapmadan karakterlerin hayatındaki dramı, rekabeti, intikam duygusunu izleyiciye çok iyi veriyor.

        - Cuma akşamının en iyisi.

        - Gökhan Alkan’ın acayip kadın hayranı var. Ben kendisiyle ilgili bir fotoğraf paylaştığım zaman ortalık yıkılıyor. Daha önce çok kez sohbet ettik. Yeni nesil oyuncular arasında kendini hemen fark ettiriyor. Dikkat çekiyor. Sempatik, yakışıklı, akıllı, her konuda fikir sahibi ve bilgili. Geleceğe kendini çok iyi hazırlıyor ve ne istediğini biliyor. Gelecekte kendisinden daha çok söz edeceğiz.

        - Öykü Karayel ‘Kuzey ve Güney’ sonrasında iyi bir projeyle ilk kez kendinden bu kadar söz ettiriyor. İyi oynuyor, duyguyu veriyor. Bakışları farklı, bir anda diğer tüm projelerini unutturdu. Her projede olmayıp seçici olması farkını ortaya koyuyor.

        - Bu ikili iyi iş yapar. Yaz dizisi formatından çıkar başka projelere sıçrar. Benden söylemesi.

        Özay kendine gelmiş

        GECE gezmeyi sevenlerin vazgeçemediği bir isimdir Özay Bakır. Son zamanlarda Seren Serengil’in sevgilisi olarak anılsa da kış boyunca haftanın 3 günü Cihangir Hazine’de, yaz başından bu yana da Bodrum Hazine’de sahneye çıkıyor. Yaz başından bu yana çok kez izledim ama bu sezonun en iyi sahnesini pazartesi akşamı yaptı.

        Temmuz ayında benim bildiğim Özay Bakır gitmişti, yerinde kimseyle göz teması kurmayan, sıkıcı bir repertuvarla sahneye çıkan, heyecanını yitirmiş biri vardı. Ama önceki gün repertuvarı, sempatikliği, izleyiciyle kurduğu temas ve hali tavrıyla “Oh be, Özay geri gelmiş” dedirtti. Ne yalan söyleyeyim özlediğim Özay’ı önceki gün izledim.

        Meğer İskender Paydaş’la harıl harıl albüm çalışmasındaymış Özay. Belli ki temmuz ayındaki heyecanının nedeni buymuş. Yakında Özay da albümü olan ünlüler kervanına katılacak.

        Aşk-meşk ekseninde neler oluyor?

        - Eski sevgilinin arama bahanesi son günlerin en popüler konuşma konusu. Hani “Seni rüyamda gördüm, iyi misin?” ile başlayan mesajlar, telefonlar birçok kişinin kâbusu. Hatta mesaj ve telefon sonrası “Beni salak mı sanıyor acaba? Aramış ‘Seni rüyamda gördüm’ diyor. Hadi kızım artık yuh, eski metot” ile süren muhabbetler.

        - Zengin erkekler özellikle evlenmek için zengin kadın istiyormuş artık. Geçenlerde bir arkadaşım çok ciddi mevzular anlatıp “Gerçekten Esin, hani zengin erkek peşinde koşan kadınlar var ya hiç uğraşmasın. Adamlar artık uyanmış, onlarla sadece eğleniyorlar” diyordu. Yani kibarca “Davul bile dengi dengine” diyorlar. Düşünün bunu erkek diyor. Duygu yok artık, ilişkilerde bile hesap-kitap. “Instagram’da nasıl güzel gözükürüz?” durumu ilişkilere de yansımış. Evlilik sözleşmesine konu gelmiyor bile. Önceden seçilen karakterle belirleniyor bu durum. Kadın da servetini korusun, erkek de durumu. İlişkilerin sosyal medya hali. Allah’ım biri şaka olduğunu söylesin lütfen. Çimdikler misiniz beni?

        Diğer Yazılar