Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MURAT Yıldırım, eşinin gözetiminde öpüşmüş. Dün bizim HT Magazin’in manşetiydi. “İlk Öpücük” filminde Murat Yıldırım ile Özge Gürel’in öpüşme sahneleri varmış. Ki haliyle olacak. Adı üstünde “İlk Öpücük”.

        Ama bu öpüşme sahneleri Murat’ın eşi İmane Elbani’nin gözetiminde gerçekleşmiş. Hatta çekimin tekrarları tedirginlik yaratmış. Tövbe tövbe...

        Kardeşim o zaman oyunculuk falan yapmayın, gidip başka işler yapın. Vallahi bu işe gönül vermiş insanlara saygısızlık bu, hatta hayatını kaybeden usta oyuncular mezarlarında ters dönecekler.

        Nedir bu saçmalık, böyle rol yapmak olur mu? Oyunculuğun da suyunu çıkardınız. Tıpkı sanata bakış açısının suyu çıktığı gibi. Yeter Allah aşkına, yeter. Hem böyle sahte rol keseceksiniz, hem de milyonlar kazanacaksınız. Bu halkı o kadar da enayi yerine koymayın.

        ***

        Yok ondan öldü yok bundan öldü

        ESKİDEN ölenin arkasından kötü konuşulmazdı, şimdi herkes ağzına geleni söylüyor. Manolya Onur yoğun bakımda yatarken bile “Yok bu yüzden ölüyor, yok şu yüzden ölüyor” sözleri havada uçuştu.

        Tamam ama ölüyor kadın, ne gerek var bunlara. Dün de son yolculuğuna uğurlandı. Mekânı cennet olsun. Hayat bir anda değişiyor görüyorsunuz.

        Kızı için mücadele verirken, kolları sıvamış büyük bir savaşın içine girmişken hayatını kaybetti. Yarın değil akşam için plan yaparken bile bir kez daha düşünün kimleri kırıyorsunuz, kimleri ezip geçiyorsunuz, kimleri kimler için yok ediyorsunuz. Değil akşam, bir saniye sonrasının garantisi yok. Aman ha!

        ***

        ‘Geri bas, uza hadi’

        GÜNÜMÜZ köşe yazarı modeli şu ifadeleri kullanıyor:

        - Kaldırın onu.

        - Bitirin.

        - Yok edin.

        - Silin.

        - Çıkarmayın.

        - Geri bas.

        - Yok ol.

        - Uza hadi uza.

        Gazete sayfalarını babalarının malı gibi kullanıp öyle yürüyorlar ki herkesin üzerine, sonları hayırlı olsun.

        ***

        Sosyal medya insanı

        ATİLLA Taş cezaevinden çıkar çıkmaz, “Benim vatan kokulu canlarım, hepinizi çok özledim. Her ne kadar inceden sattıysanız da” diye tweet attı.

        Önceki gün de “1 milyon 700 bin takipçim var ama içeride yapayalnızdım” dedi verdiği röportajda. E yani sosyal medya canavarına teslim olup kendini bir şey zanneden ve “Benim şu kadar takipçim var, asarım keserim” diye naralar atan herkes aslında yalnız da kabul etmek istemiyor.

        Hele ki bir tökezleyin, yanınıza bir kişi geliyor mu bakalım. Anında ilk taşı sosyal medya ahalisi atar. Kabul edin artık ve kendinize gelin; silkelenin. İsterse milyonlarca insan takip etsin, yine yalnızsınız, yine yalnızsınız. O takipçi sayısıyla böbürlenmeler fos.

        ***

        Hayvan sevmeyen hayvanlar var

        EVET, maalesef hayvan sevmeyen hayvanlar var bu dünyada. Ve maalesef bu canlı türüyle aynı havayı soluyoruz. O sesleri çıkmayan canlılara eziyet eden kişilerin kalpleri, vicdanları, yürekleri yok. Onlardan acilen uzaklaşın. Hatta çoluğu çocuğu da uzaklaşsın. Çünkü bir canlıya zulmeden, bir gün en yakınına da zulmeder.

        Diğer Yazılar