Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SHOW TV’nin iddialı yapımı “Çukur”, başladığı günden bu yana herkesin dilinde. İlk bölümde bir sahne vardı hani; Yamaç yani Aras Bulut İynemli’nin, Sena’ya yani Dilan Çiçek Deniz’e Paris’te evlenme teklif ettiği. İkili tanıştıktan 5 gün sonra evleniyor, hem de âşıklar şehri Paris’te. Ama nasıl bir evlenme. Özel bir uçak tutuluyor, şampanyalar içiliyor, romantik anlar başlıyor, âşıklar Paris’e uçuyor ve mutlu son.

        Hangi kadın bunu kabul etmez! Hangi kadın etkilenmez! Ve bu sahne ilk bölümden bu yana birçok kişinin dilinde. Tabii evlilik sonrası Yamaç, Türkiye’ye dönmek zorunda kalıyor, ama dizinin bu bölümüne kimse takılmamış. Herkes, “Çukur dizisindeki gibi olsa 5 gün değil 5 saatte evlenirim” diyor. Peki daha neler mi deniyor?

        - Yamaç gibi “Pasaportunu al gel” diyen bir yakışıklı olursa neden olmasın? Hiç düşünmem.

        - Paris’te olacaksa neden olmasın.

        - Böyle romantik bir evlilik için 5 gün gayet yeter.

        - Özel uçakla Paris’te evlilik. Kim “Hayır” der yahu? “Hayır” diyen de kesin yalancıdır.

        - Özel uçağa gerek yok, bana taksi de yeter. Yeter ki evlilik teklifi gelsin, anında “Evet, evet”.

        Son zamanlarda yalancı aşk yaşayan çok kişi olduğu için bu tarz bir evlilik birçok kadını etkiliyor. İnanın 18 yaşındaki kız çocukları ile 40’lı yaşlarındaki kadınlar bile bu hayalin peşinde. Ama günümüzdeki evlilikler biraz sakıncalı. Siz siz olun biraz daha düşünün derim.

        **************

        Özlemişiz

        PAZARTESİ gününü ben de merakla bekleyenlerdenim. Artık pazartesi, “Çukur” ile anılır oldu. Ama dizinin kadrosu da o kadar iyi ki insanı içine çekiyor. Daha önce de yazdım; Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz çok iyi uyum sağlamış. Diğer oyuncular da süper ama uzun süredir ekranda olmayan Perihan Savaş’ı kim düşündüyse helal olsun. Harika bir seçim. Acayip özlemişiz.

        **************

        Artık konuşmasan mı?

        MURAT Başoğlu sürekli HT Magazin Müdürü Bülent İpek’i arıyor ve neler anlatıyor neler. Ama bence sussa artık ne güzel olur. Olay iyice çirkinleşiyor çünkü. Madem konu açıldı bir küçük not da düşmek isterim.

        Cengiz Semercioğlu inatla ve ısrarla Murat Başoğlu’yla ilk röportajı kendisinin yaptığını iddia ediyor ve bunu sürekli yazıyor. Çünkü herkesi buna inandırmaya çalışıyor. Varsın yapsın ama kayıtlar da ortada. Murat Başoğlu ile ilk röportajı HT Magazin’de Bülent İpek yaptı ve röportaj 2 Ağustos’ta “Eşeklik yaptım, cezamı çekeceğim” başlığıyla çıktı. Cengiz’in “İlk röportajı ben yaptım” diye iddia ettiği röportaj ise 22 Ağustos’ta “Hayatımı mahvettiler, ben artık yokum” başlığıyla çıktı.

        Google diye bir şey var, aç bak bence Cengiz. Tabii bu yazdığıma da kırılıp küsmezsen. Tamam kabullenmek istemediğin bazı şeyler var ama okuyucu çok dikkatli, yemiyor. Daha önce de yazmıştın, ciddiye almadım, gülüp geçtim, “Klasik Cengiz tavrı işte” dedim. Ama önceki gün de yazınca durumu fark eden bir HT Magazin okuyucusu, bana “Neden milleti salak yerine koyuyor” dedi. HT Magazin’in dikkatli okuyucuları var sevgili Cengiz, onları yabana atma.

        Diğer Yazılar