Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEÇEN hafta, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Atatürk Kültür Merkezi’ni tanıtacağı günü merakla bekliyorum” diye yazmıştım. 2019’da kapılarını açacak yeni AKM’ye bayıldım. Tek kelimeyle harika görünüyor. İnanın böylesini beklemiyordum. Korkularım vardı, ama hepsi geçti gitti.

        Harika bir yapıyla karşı karşıyayım. Hatta önceki gün gazeteden çıkıp Atatürk Kültür Merkezi’nin önünde durdum ve izledim. Yenilenmiş halini hayal ettim. Harika olacak, mis olacak. Yeniden ışıldayacak. Her gün gideceğiz, güzel eski günlerimizi yaşayacağız Atatürk Kültür Merkezi’nde.

        **************

        ‘BEN DE AJDA PEKKAN’A ÇALIŞIYORUM’

        DURDU durdu Süperstar mutfakta çıktı karşımıza. Taş gibi poposu ve spor kıyafetiyle ocak başında yemek yapıyordu. Tabii kimse Ajda’nın yemek yapmasıyla ilgilenmedi; herkes poposunu konuştu ve konuşmaya da devam ediyor. 70’ini aşmış bir kadın nasıl böyle bir popoya sahip olabilir diye?

        Olur efendim, eğer Ajda Pekkan’sanız olur. Size Ajda Pekkan’ı şöyle özetleyeceğim: Bir keresinde evinde röportaja gitmiştim. Bir baktım insanlar bekliyor. Meğer o gün Ajda Pekkan’ın bazı programları şaşmış ve spor yapma saati gecikmiş. O da başlamış spora. Salondaki herkes ve ben, Ajda Pekkan’ı bekliyoruz. O da spor yapıyor.

        Sonra geldi ve “Kusura bakmayın, ben de Ajda Pekkan için çalışıyorum. Spor her şeyden önce gelir” dedi. Ayrıca Ajda Pekkan’ın sözleşme şartında gideceği otel odasına koşu bandı yerleştirilme gibi bir madde de var. Ve her gün mutlaka yürüyüp bazı spor hareketlerini yapıyor.

        Her zaman, “Spor benim için yemek yemek, su içmek, uyumak gibidir. Yapmaya mecburum” demiştir. Tabii üzerindeki taytın da etkisi büyük ama yıllardır yaptığı spor ve dengeli beslenmenin eseridir bu görüntü.

        AMAN DİKKAT AJDA PEKKAN!

        AJDA Pekkan’ı önceki gün Ahmet Hakan’ın sunduğu haberlerde izledim. Yanlış ışıkla kötü bir görüntü vermişti. Oysa benim bildiğim Ajda Pekkan bu konulara çok ama çok dikkat eder. Ya artık dikkat etmeyi bırakmış ya da çekim yapan kişilere güvenmiş. Zira böyle bir görüntünün içinde olmayı asla kabul etmezdi.

        Bence artık bu tarz röportajlar yapmamalı. Ya da yapacaksa kendi özel ışık sistemini kurduğu bir ortamda özel röportajlar vermeli. Çünkü Süperstar olmak, kusursuz olmayı gerektirir Sevgili Ajda Pekkan. Bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Zira bunu siz öğrettiniz.

        **************

        BİR KADIN, BİR ADAMI PROJE OLARAK GÖRÜYORSA...

        - ÖYLE uzun seneler birlikte olmaz.

        - Uslu uslu oturup beklemez.

        - Planlarını devreye sokar. Yavaş yavaş emin adımlarla ilerler.

        - Eğer adam “Çalışma otur” diyorsa kadın çalışmaz. Hatta adamın söylemesine gerek yok çalışmaz.

        - Erkek ne diyorsa onu yapar, sözünden çıkmaz.

        - İlk sene güvenini kazanır, ikinci yahut üçüncü sene, “A yanlışlıkla hamile kaldım” der ve ne yapıp edip o çocuğu doğurur.

        Böylece plan tıkır tıkır işlemeye başlar. Sonra ne mi olur? Sosyal medyada arz-ı endam ederek düğün dernek yapar. Al sana proje...

        Diğer Yazılar