Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7’den 77’ye herkes Ebru Gündeş’i merak ediyor. Kafamı nereye, kime çevirsem “Haber var mı?” diye soruyor.

        Malum eşi Reza Zarrab şu an ülkemiz hakkında doğru mu yalan mı belli olmayan korkunç ifadeler veriyor. Haliyle Ebru Gündeş’in tavrı merak konusu. Ben de merak ediyorum, ama o tarafta şimdilik kapı duvar.

        Merak edenlere küçük bir araştırma yaptım. Şu anda yani ben bu yazıyı yazarken, herhangi bir boşanma kararı alınmış değildi. Herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı belli değildi.

        Şu an sessizlik devam. Ama bir iki gün sonra her şey değişebilir. Unutmayın, verilen kararlar bir anda harekete geçirilebilir ve açıklamalar peşi sıra gelebilir.

        *************

        JAY Z’NİN RAHATLIĞINA PES DİYORUM

        YAHU adam oturmuş, keyifli keyifli 9 yıllık eşi, çocuklarının anasını “9 senedir aldattığını” söylüyor.

        Grammy Ödülleri’nde 8 dalda aday gösterilmesi başını döndürdü galiba. Rahat bir şekilde, kendini hiç bozmadan, hiç sıkılmadan, hiç daralmadan anlatıyor.

        Biz Türk erkeğine kızıyoruz ama yabancıların bu küstahlığı çekilecek gibi değil. Küçük dünyaları ben yarattım edası iğrenç. Sanki gurur duyacağı bir iş yapmış gibi davranıyor.

        Jay Z’den bahsediyorum. Milletin ölüp bittiği, bayıldığı adamdan. Oysa aldattığını söylediği Beyonce’yi milyonlar gözünü ayırmadan izliyor.

        Ama onu bir adam 9 senedir aldatıyor, parçalıyor, yok ediyor, sonra da çıkıp bunu keyifli keyifli anlatıyor. Üstüne üstlük tüm dünyanın gözü önünde yapıyor bunu.

        - Kardeşim aldatacağın kadının neden yanında duruyorsun!

        - Git boşan, sonra ne yaparsan yap.

        - Hayır aldatıp, başka kadınlarla birlikte olup eve dönünce mutlu mu oluyorsun?

        - “Dünya kadına hayran, ama ben onu aldatıyorum” diye ayrı bir keyif mi alıyorsun?

        Nedir yani bu kadını eziklemek, yok saymak. “Sen bir şey değilsin, millet sana hayran ama ben senden vazgeçebiliyorum” demek mi?

        *************

        ‘BEYONCE’NİN YERİNDE OLSAM ÖLDÜRÜRÜM’

        ALO Demet Akalın, Jay Z’ye ne diyorsun?: “Esin küfür yayınlayabiliyor musun? Olacak iş değil. Ben Beyonce’nin yerinde olsam öldürürüm net.”

        Alo İrem Derici, Jay Z’nin açıklamasını gördün mü?: “Şu an onu okuyordum. İkisinden birinin albümü çıkıyor bence. Artık onlar âşık, anne, baba falan değil şirketler resmen. Her yeni çıkan işlerine yakın böyle şeyler yapıyorlar. Beyonce şarkılarında laf sokuyor Jay Z’ye.

        Ha lakin gerçeklik payı varsa ve benim başıma böyle bir şey gelse, önce çıkıp böyle bir açıklama yaptığı için hayatını zindan ederim. Ama ben hep ezen ayak olmaktansa ezilen çiçek olmuşumdur. O yüzden ışık hızıyla evliliğimi ya da ilişkimi bitirip işime gücüme bakarım, daha da devleşirim. Gönül ister ki gözünü oyayım, dişlerini kerpetenle sökeyim, ama ne yapayım benim de yapım böyle kaç kaybol.”

        Diğer Yazılar