Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTMEYEN mevzu Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze... Şimdi de çocuklar gündemde. “Yok çocuğunu istedi, yok istemedi. Yok ben ondan daha çok düşünüyorum.”

        Yapmayın etmeyin. Dünyaya getirdiğiniz her şeyden bihaber çocuklarınıza bunları yapmayın. Gelin bir orta noktada buluşun ve tüm bu çirkinliklere son verin.

        - SEÇKİN PİRİLER: Lütfen “Yuvayı dişi kuş yapar” misali ortalığa bir çekidüzen ver. Başa çıkamadığın bir hemcinsin var karşında, görülüyor, fark ediliyor ama artık bir yolunu bul. Tamam aldatılmış bir kadın, bir anne olarak en zor görev senin, ama artık silkelen ve son noktayı koy.

        - KIVILCIM URAL: Ortada bir evlilik ve çocuklar vardı. Ama tüm hikâyenin başrolünde yer aldın. Bunca zaman olay açıklamalar yaptın. Her gün gazetelerde boy gösterdin. Şimdi de biraz gündemden düşünce çocuklu açıklamalar, hatta “Çocukları ben daha çok düşünüyorum”lar başladı.

        Bak adam boşandı, senin yanında. Acaba çocukları dediğin gibi gerçekten düşünüp de artık sussan mı? Tüm bunlara sadece anne ve baba mı müdahil olsa? Artık biraz geri mi dursan? Film çek, klip çek, reklam çek, bir şey yap, başka türlü de adından söz ettirirsin emin ol.

        - KAAN TANGÖZE: Bak boşandın, şimdi istediğin kişinin yanındasın. Artık baba olduğunu hatırlasan mı? Elini masaya vurup “Bak Kıvılcım, konu Seçkin değil çocuklarım. Çocuklarımı lütfen malzeme yapma” mı desen? Ne dersin?

        *************

        İKİNCİ KADIN

        BİR kadın evli bir adamla birlikte olabilir. Onun boşanması için baskı kurabilir. Adam da boşanıp o kadına gidebilir. Umurumda değil. Beni olduğu gibi hiç kimseyi de ilgilendirmiyor. Herkes kendinden mesul. Ancak bir kadın olarak hemcinslerimin yuva yıkıp sonrasında da çirkin tavırlar sergilemelerinden utanıyorum.

        Keşke evlilik kurumuna ve özellikle çocuklara saygı duysalar. “Bugün ona yaptığımı yarın biri de bana yaşatır mı?” deseler. Olmaz diye bir şey yok. Erkeklerin gönülleri malum. (Bkn. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde güzel bir yuvayı yıkan adamı boşanması için ikna eden bir kadın var. Ne rezillikler, ne çirkinlikler yapıyor. Dırdırcı bir şey. Onu izleyin derim. İşte siz de aynı öyle görünüyorsunuz. Haberiniz ola.)

        *************

        KADINLARIN KIYAFET AÇILIMI

        IRINA Shayk sonrası Hülya Avşar da kıyafetinde yandan bir çalım göstermişti hatırlarsanız. Önceki gün de Sıla yaptı aynı şeyi. Bu çalım ne demektir biliyor musunuz beyler.

        - Sağ gösterir sol vururum.

        - Ne zaman ne yapacağım hiç belli olmaz.

        - Bakmayın böyle çıtı pıtı narin durduğuma.

        - Benim solum, sağımdan güzeldir.

        *************

        GÖZÜMÜZ AYDIN

        GECE hayatının sembollerinden, hatta uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Süreyya Yalçın, Amerika’dan bandoyla dönmüş. Önceki gün de dillere destan doğum günü yapmış. Tüm magazin âlemine hayırlı olsun. Haydi gazamız mübarek olsun.

        Diğer Yazılar